paradise is a world where everything is a sanctuary & nothing is a gun

Gomorron. Jag är trött, haha. Har inte hunnit med alls så mycket jag skulle hinna den här helgen så är väl lite ångestig också. MEN jag är snart klar med tentan? Vilket betyder att jag i princip är ledig en vecka. Tänkte försöka göra klart den helt och hållet idag, sen läsa igenom den igen på tisdag eller så. Andra saker jag borde göra är att laga mat, storstäda min lägenhet, få min pilatesboll till en mack för att kunna blåsa upp den och sedan även få hem den igen, åka till UB och leta upp böcker och skanna in de sidor jag behöver, sjukgymnastiken, övningarna från psykologen som jag har undvikit att göra i två dagar nu och gärna ta en promenad också. Och så var det det här med rimliga krav. Men hur ska en hinna? Vad ska en välja bort, vad ska en prioritera? Alla saker är ju viktiga. 
 
Ah well. Jag har inget roligare att berätta, så istället tycker jag att vi tittar på vad som har sparats i min bildmapp i telefonen på sistone.
 

En printscreen från ett konto på Instagram som heter poemsporn_. Ibland lite väl klyschig poesi, ibland längre texter, ibland sånt här fint. 


En smskonversation med min Bobski där vi saknar Cårhuset tillsammans. Saknar det fortfarande så mycket ibland, så mycket att det krampar i hjärtat. 


Sånt här kan jag bli taggad i på Instagram. Skulle ej tacka nej till den här. 


En printscreen från Shazam för att jag hörde en låt jag ville veta namnet på. Den ligger i min 2016-lista nu. 


Följer även ett konto som heter Word Porn på Facebook som lägger upp sånt här fint. Det här slog nog extra hårt: you'll forget what you looked like without scars. Kan inte låta bli att tänka på, hur livet hade varit om allt det där smärtsamma aldrig hade hänt. Men en får inte fastna i sådana tankar. 


Det bästa citatet från How I met your mother. Går att applicera på cirka allt.


Ett mejl från min farmor. Alltså hur söt? Garvade högt när jag fick detta. "Jag ska nog ingen dator ha". Söta farmor.


En smskonversation som visar why we're friends. 


En twitterstatus som jag hittade på Timehop för någon vecka sedan, om ett heartbreak för två år sedan. Fyfan, minns fortfarande hur jag stod i mitt kök och kokade linssoppa och nästa sekund bara föll ihop på mitt golv och grät för att det gjorde så ont. För att jag inte kunde hålla gråten inne mer. Sen låg jag på golvet tills Blondie och Paulina smsade och sa att de var utanför, utan att jag ens hade bett dem. Vi satt på min balkong och rökte hela kvällen sen. 


Något fint. 


Ignoera reklamen i mitten. Hittade den här dikten på en BuzzFeed-sida med poesi som beskriver hur världen känns och ser ut idag för människor som inte ingår i vithetsnormen. 
Och så denna allra sist:
no need for geography
now that we're safe everywhere.
point to whatever you please
& call it church, home, or sweet love. 
paradise is a world where everything 
is a sanctuary & nothing is a gun.
Grät pga så fint. 


Några läsare rekommenderade klassiska böcker skrivna av kvinnliga författare, på Sandra Beijers blogg. Tänker att jag måste läsa dem allihopa en dag. 


Och detta klockrena från en jag följer på Twitter. 

Det var alles. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta igång med plugget!

Jules, Sånt som är fint | |
Upp