SLÅ PATTARNA I TAKET

Gomöra. Vill bara skrika till hela världen "I'm up, I'm up", som när de skriker I'M OKEY på film. Har börjat gå upp tidigt på morgon för att Tomas åker runt sex och jag vet med mig att om jag inte går upp när han väcker mig strax innan det så sover jag till typ nio istället. Och det är inte kul, för då får en ingen tid över alls på morgonen. 
 
Vad har hänt sen förra veckan då? Jag har gråtit mycket. Helt ärligt, så har jag gjort det och jag känner bara att alla bloggar är så himla glada och roliga och fina HELA TIDEN och nä. That's not me. Jag har grinat för både skitsaker och viktigare grejer, men min kropp behövde nog det för plötsligt kändes det som att tårarna ändå tog slut, för nu. Och det är så himla skönt att känna så. Var inte rädda för att gråta hörni. Kroppen behöver både skratta och gråta. Det värsta med gråt är ju att en då känner att nä fan jag kommer aldrig bli lycklig nu kommer jag gråta resten av livet och allt suger. Men när en skrattar och är glad så känner en ju inte att det kommer hålla i sig hela livet? Det är inte farligt med tårar. Det är svinjobbigt att gråta och låta saker komma ut, jag vet, men det är inte farligt. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg. Tänk så mycket besvikelse, sorg och ilska en går runt och bär på ändå, som aldrig får komma ut om en inte släpper ut det. Om det inte får komma ut kommer det äta upp dig från insidan istället. Det gör mycket ondare, det kan jag lova. 
 
I alla fall! Jag var på Cåris i fredags och höll musikquiz med min Maggie vilket såklart var jättekul, om än lite nervöst att sitta på scenen utan att ha en aning om vad en ska säga. Har inga problem med att stå på scen när jag liksom har ett manus? Typ om jag ska sjunga/dansa/whatever, men att prata fritt är jobbigt. I lördags låg jag hemma på Tomas soffa hela dagen och lät tårarna komma ut. Åt Ben & Jerry's, tittade på Vänner, hängde på tumblr osv. Det behövdes. Sen har det ju varit plugg och lite sjukgymnastik som vanligt. Jag hann träffa Maggie i måndags också tack vare att Tomas bil plötsligt inte ville rulla mer, för hon & Fredrik kom dit för att hjälpa till och sen lagade Maggie mat åt oss allihopa. Gos. 
 
OCH IGÅR! Igår var jag på "Slå pattarna i taket" med Bianca & Tiffany Kronlöf! Alltså BÄSTA på jag vet inte hur länge!! Jag, Lojs, Natalie, Martina och Linnea var på Oleary's och käkade innan och så kom Malin dit när vi hade ätit klart också, för hon spontanköpte en biljett. Föreställningen var helt fantastisk och jag älskade varenda minut. Skrattade så mycket och kände hur peppen och styrkan bara spred sig i hela kroppen. HELT amazing. Låtarna var fantastiska så klart, "snubben"-klippen fick mig att asgarva och allt var bara perfekt. Alltså alla som har chans att gå och se den måste göra det! Ni kommer inte ångra er.
 
Från hjärtat, Jules | | Kommentera |
Upp