Funderingar och sånt ni vet

Hallå hallå. Jag har lunchrast och sitter på kontoret, är lite uttråkad för tillfället men funderar på att gå ner på stan om en stund. Behöver en liten paus idag då vi har årsmöte ikväll som börjar vid 17. Blir nog en lite för lång dag annars. Viktigt med pauser hörni! (Svepskäl för att kunna gå hem och pussa lite på Emelie under eftermiddagen, för hon kom i förrgårkväll och jag vill bara stanna tiden när jag är med henne). 
 
Jag känner mig lite loj just nu. Det är mycket som snurrar i huvudet samtidigt som jag är väldigt trött då jag har varit alldeles för uppjagad och stressad de senaste veckorna. Behöver lugn. Vill typ åka iväg, önskar en hade råd med det. Men jag ska försöka ha köpstopp i hela april (med några små undantag, så som ett par nya sneakers då mina håller på att falla isär), bara för att se om jag kan lyckas spara något. Skulle vilja lägga undan till något kul. Typ en resa eller en tatuering. Borde egentligen spara till något vettigare än så, men hallå, carpe yolo? Köpstoppet ska alltså gälla, förutom några få undantag: kläder, smink, accessoarer, onödiga prylar och alkohol. Kanske eventuellt dricker en cider eller två på Valborg men innan dess ska jag undvika det helt. Orkar typ inte vela varje gång alkohol finns med i bilden huruvida jag ska dricka en cider eller två, ett glas vin eller inget alls, det är ju egentligen bättre att bara skita i det helt. 
 
Som sagt, det snurrar mycket i skallen? Och detta är bara de enkla sakerna. Det som går att ta på. Egentligen snurrar det så mycket annat. Det får åtminstone bli mitt tips, den här gråa dagen i mars: testa att ha ett köpstopp och testa att ha en vit månad. Jag misstänker att det är både bra och svårt både och. Puss.
 
Jules | | Kommentera |
Upp