ONSDAG

Nejmen hallå. Det var ett tag sedan. Jag befinner mig just nu på kontoret och skriver inspirationsstories, lägger upp planer för våren och planerar möten. Etc etc. Sånt en gör på jobbet ni vet. I eftermiddag ska jag iväg till gymmet på ett litet löppass och efter det ska jag hem för att laga mat (halloumi carbonara! mums!) och sen måste jag på något sätt kånka bort min säng från sovrummet för imorgon kommer min nya!! Amazing. Får väl ta och dammsuga bort alla dammråttor därunder också och så ser jag lite framemot att ha sleepover i min soffa inatt? Sånt en bara gör om det gäller något särskilt liksom. Som en flytt. Eller en ny säng då.
 
I helgen ska jag förhoppningsvis träffa min syster och förhoppningsvis även lyckas hitta några nya jeans på stan - bsetällningen från H&M misslyckades nämligen totalt på den punkten. Och på söndag kommer fyra babes hem till mig på brunch! Ska bli supermysigt! Måste därmed storstäda läggan på lördag också. Och så vill jag hinna träna. Det var det här med att sänka kraven. 
 
Längtar även till lördagkväll för då har jag en inbokad datenight via facetime med Anton som i detta nu är i Åre och åker skidor/dricker alkohol/dansar på bord. Saknar honom massor. Nästa vecka ses vi äntligen igen på riktigt!! 
 
Nu ska jag fortsätta jobba. Pusshej.
 
Jules | | Kommentera |
Upp