Vardag och livet och allt det där

Jag har eftermiddagsrast och tycker att tiden går lite långsamt nu fram till hemgång, så att säga. Ska förbi några affärer på stan för att bland annat köpa låsolja (hur tråkigt låter det liksom) men också lite andra behövliga och icke-behövliga saker. Sedan kommer min syster till mig ikväll för att gosa och så måste jag packa också förstås. Imorgon åker jag ju till Karlstad direkt efter jobbet så ska släpa med min stora resväska ända till kontoret på morgonkvisten. 
 
Igårkväll var jag på gymmet och sprang en sväng efter jobbet och sedan vet jag inte varför men det tog så lång tid för mig att liksom packa upp träningsväskan, duscha och fixa kvällsmat att klockan plötsligt var 19?? Satte mig i sängen och skrev lite samtidigt som jag käkade, tittade på ett avsnitt Brooklyn 99 och spelade lite Pokémon och sen var det i princip dags att sova. Jag har så svårt att förhålla mig till hela den här vardagsgrejen, känner liksom var och varannan dag att: är detta allt?? Vill liksom inte gå och lägga mig för då väntar en ny dag då jag först måste plöja igenom alla måsten och borden innan jag får en stund på kvällen då jag kan göra vad jag vill. Och så drar jag ut på att gå och lägga mig och så är jag lite trött nästa dag och så fortsätter det så. Inatt sov jag dock mer än åtta timmar men var trött ändå när jag vaknade.
 
Menar inte att jag tycker att vardagen i sig är dålig eller tråkig men det är lite för mycket samma-samma på något sätt. Ska bli jävligt fint att åka iväg den här helgen dock och om tre helger ska jag iväg på den där efterlängtade Mpower-utbildningen som jag nämnt tidigare. Längtar till både imorgon och tills dess och till andra fina helgplaner.
 
En får försöka hitta ljusglimtarna. Särskilt nu när det snart är vinter och mörkt och kallt. Mvh älskar sol och värme och sommar. 
 
Jules | | Kommentera |
Upp