Uppsatsen är inskickad, vi har druckit vin och kaffe, solen har varit framme och allt det där

Här var det tyst. Det har varit mycket annat och jag har inte alls varit sugen på att sätta mig och skriva sen jag och Lojs har skrivit klart vår himla C-uppsats. Vi skickade in den i söndags och i tisdags fick vi reda på opponeringsschemat. Har börjat läsa uppsatsen vi ska opponera på men jag är så trött på allt med skolan nu, haha. 
 
Vet inte ens vad jag har gjort sedan jag skrev här sist. Umgåtts med mina brudar såklart. Gosat, ätit sushi, druckit massa kaffe. Varit på Hansa och myst med mamsen, jobbat, solat lite. Haft några kalasbra utgångar (utgånger? utgångar? ah well). Varit hos psykologen, haft några dåliga dagar på grund av det. Det är jobbigt med traumabehandlingen nu. Men även om allt det där är så himla jävla jobbigt så är jag så glad att jag har mina tjejer, de är fan guld. Har haft ångest för att sommaren snart är här också, eftersom det innebär att Alex åker hem och Sjukan är stängt och jag tar examen och sen är jag plötsligt ledig i nästan tre veckor innan jag börjar jobba. Dessutom jobbar jag bara halvtid i sommar också, vilket visserligen är jätteskönt, men jag vet heller inte riktigt vad jag ska göra av all ledig tid. Jag har bestämt mig för att läsa och skriva massor i alla fall. Har säkert 20 böcker i bokhyllan som jag inte har öppnat än, alternativt inte öppnat på flera år. 
 
Här kommer en liten bildbomb också. PUSS.
 
Förra onsdagen förade jag med brudarna i min lilla lya innan en helkväll på Sjukan. Vi gick till Krögers i cirka tio minuter också, sen gick vi till lekplatsen och därefter till Max, såklart. Sedan sov frugan hos mig och gosade, alltid lika fint. 
 
Förra fredagen festade vi med alla sjömän, på sjömanshemmet och Sjukan, såklart. Det var jävligt kul. 
 
Bästa snapchat-filtret hittills. <3 
 
I måndags gick jag och Lojs ner på stan för att köpa gott kaffe, sätta oss vid vattnet och carpa. Det var så jävla mysigt. Sedan var jag på möte för introduktionen också, börjar bli pepp nu!
 
Och i onsdags hängde vi med några i klassen hemma hos Tone, för att sedan överge klasskompisarna för Sjukan och Alex och Humanus istället. Det var fint.
 
Jules, Vin och dans | | Kommentera |

Min helg och så

Mhm, hej på er. En annan ligger i sängen just nu och borde sova, men det är ju inte kul. Istället sitter jag uppe och läser gamla texter, skriver lite nytt och lyssnar på mysig musik. Funderar på vad jag håller på med, vart livet kommer att bära mig. Vet inte alls vad jag vill göra eller vart jag vill ta vägen. Det är så läskigt att jag snart tar examen, för det är som om min trygghet bara rycks undan från mig. Lägenheten försvinner max ett halvår efter att jag har pluggat klart. Jag vet inte om jag kommer in på kurserna jag har sökt till hösten. Jag vet inte hur sommaren kommer att bli, hur tomt det kommer att kännas, om det bara kommer vara skönt. Jag vet åtminstone att separationsångesten inte är nådig just nu. 
 
Till något roligare. I fredags förade jag med Alex & Lojs hemma hos mig (vi saknade dig Maggie, det vet du), med god mat, kortlek och kalla cider. Sedan tog vi oss till Sjukan där vi fortsatte spela kort och myste. Lojs gick iväg till en spelning på Söderport och lämnade skeppet så att säga, men jag och Alex fortsatte kriga. Det var najs. En väldigt lagom och bra kväll. Vi hamnade visserligen på efterfest, dit Lojs joinade igen, men det var bara härligt. Somnade runt sex på morgonen och vaknade vid halv tolv och var pigg. Vet ej när det hände senast, haha. Kanske berodde det på att jag inte var särskilt bakfull och inte heller hade tagit min medicin. Sedan kom min bror och hämtade mig för att åka till Öland. Vi hade grillmys för att fira mamma. Fick krama om lillasyster, pussa på mamsen och catch:a upp med allihopa. Och vi åt SÅ jävla god mat att jag höll på att dö av matkoma. Kokt vit sparris med smör och parmesan på, grillade majskolvar med ännu mer smör på, grillad ost, grillade grönsaker, godaste salladen, smält fetaost, knyten med fisk och grädde och vitt vin och kryddor i, romsås och kokt nypotatis. Jag dog, som sagt. Vid åttatiden for jag in till stan, hämtade Alex och åkte bort till Maxi för inköp av godis. Sedan låg vi i hennes säng och gosade till Eurovision. Vid två for vi och hämtade Maggie som hade jobbat på Sjukan. 
 
Igår var jag med tjejerna på Hansa för att dricka kaffe och sedan gå på Ikea, idag har jag varit på handledning och sedan pluggat med Lojs. Vi la ner vid halv två. Vi är så dåliga på att plugga. Vad gör vi ens. Ah well, jag åkte i alla fall till stan efter det och tog en lång och välbehövlig fika med min blondin, sedan mötte vi upp Maggiemou och till sist fick vi skjuts hem av Alex. Har därefter tagit en lång dusch. Nu ska jag snart sova. PUSS. 
 
Jules, Vin och dans | | Kommentera |

13:14

Goder morgon, tänkte jag säga. Innan jag insåg att klockan faktiskt är ett. Jag har suttit och pluggat med Lojs i cirkus tre timmar och vi har kommit ungefär halvvägs på diskussionen nu. Målet är att få den klart idag så vi dels kan vara lediga i helgen och dels kan lägga hela nästa vecka på att korrläsa, fixa sista justeringarna, ordna med rubriker osv osv. Jag är SÅ trött på den här uppsatsen nu. Inte för att ämnet är tråkigt eller för att jag är tom på ord, utan för att jag inte orkar läsa den fler gånger. Det är liksom nästan 50 sidor som vi har läst om och om igen för att hitta fel, för att kunna återkoppla till teorin och så. Ni som har skrivit en uppsats vet vad jag menar, en blir ju blind till slut. 
 
Igår var jag hos psykologis vilket var pissjobbigt så efter det kom Lojs och Maggie över och gosade med mig. Maggie hade med sig sushi, sedan for hon hem och jag och Lojs la oss i sängen och tittade på Netflix i två timmar eller mer. Efter det promenerade jag ner till stan för att hitta en present till min käre mor som fyller år imorgon och sedan tog jag mig till jobbet. Avslutade kvällen med en fika hos Maggie med henne och Alex pga att vi saknade varandra så mycket, haha. Vi är så himla töntiga. 
 
Ikväll blir det kanske möjligtvis förmodligen lite utgång. En sväng till Sjukan och så, haha. En bor ju där nu för tiden, men det är kul. Snart slutar ju skolan för den här terminen (förhoppningsvis inte för forever). NÄ nu ska jag fortsätta ordbajsa i vår diskussion så den här himla uppsatsen kan bli klar någon gång. PUSS.
 
Jules | | Kommentera |
Upp