HEJ

Hallå. Jorden anropar Julia. 
 
Jag är ej död, jag lovar. Har bara inte orkat, hunnit eller jag vet inte vad, blogga. Har inte haft allt för händelserika dagar sen sist, men några saker jag har ändå hittat på. Typ jobbat, såklart. Men också haft första träffen bokklubben, fikat på OAS med mitt hjärta, firat min systers 18-årsdag med middag på Ernesto med henne, mamma och Viktor, träffat Blondie & Becca, haft världens otursdejt med Emelie (till och med själva grejen med att gå på bio gick dåligt pga brandlarmet gick mitt under filmen så vi fick spendera en halvtimme utomhus), spenderat midsommarafton med att äta godis och tittat på Gilmore girls, haft mysiga kvällar med Emelie, och jobbat lite med YLB. 
 
Annars då? Jag lever som sagt. Om prick en vecka fyller jag 25 år och jag kan inte riktigt förstå det. Ska fira med födelsedagsmiddag hos mamma, sedan kommer Lojs till mig & Emelie på torsdagen och på fredagen ska jag hänga med ett gäng kompisar. Håller tummarna för bra väder så att vi kan vara ute och grilla osv. Blir fint. 
 
Den här veckan är sista jobbveckan innan semestern för mig. Sedan är jag ledig i fyra veckor och det känns så välbehövligt. Hoppas att dagarna inte kommer gå för fort. Jag vill hinna med att ha roligt, ta det lugnt, läsa böcker, sola & bada, umgås med Emelie såklart, titta på serier, sova mycket, åka till släkten i Skåne en helg, träffa kusinerna från Skåne här också, umgås med kompisar, packa ner lägenheten och flytta (hoppas hoppas vi får tillträde lite innan 1/8), och ta tag i saker jag har skjutit upp "tills jag har tid". Kommer säkert inte ha tid över till de sakerna nu heller. Ah well. 
 

Bästa fikan i Kalmar nu, enligt mig. Ekologisk raw food som känns snäll mot både jorden & kroppen. Vi delade på en bit brownie och en chokladboll och drack varsin "Sommarsolen" - innehållandes ananas, jordbubbar och mynta. Så gott. 


Bästa syskonen och mamma. <3 Det är så fint när vi gör något bara vi. Skrattar alltid så jag får ont i magen. Nu är lillskiten inte så liten längre heller. 

Och lelle Tonks måste ju få vara med! Den här bilden skickade Emelie till mig när jag var på jobbet, tydligen höll Tonkis koll på henne uppifrån skåpet där hon gärna spenderar sina stunder när vi är för jobbiga mot henne, haha. 

Jules | | Kommentera |
Upp