Bryssel

Hejhej. Jag är i Bryssel. Hänger just nu i min hotellsäng och äter chips vilket delvis är min middag (har även ätit lite yoghurt och fruktsallad). Jag tänkte faktiskt köpa hem någon take-away men så hade jag ingen aning om vad jag var sugen på och alla ställen jag gick förbi såg stängda ut så till slut hittade jag en mataffär istället där jag plockade på mig lite smågrejer som kändes okej-gott. 
 
Idag har vi haft föredrag/utbildning mellan 8.30-16-ish, sedan gick jag till hotellet snabbt och fräschade till mig plus käkade lite mellis och efter det tog jag mig till någon shoppinggata där jag kikade in på både Zara, Bershka och Primark UTAN att hitta någonting?? Förstår ni? Jag hittade inte ens något att prova, förutom tre ynka plagg på Bershka? Det är väl bra på sitt sätt men jag hade verkligen velat hitta något att jobba i pga känner att mina typ tre blusar jag är någorlunda bekväm med har använts i en loop sedan jag började jobba i juni. Typ. :):):)) Hittade även Urban Outfitters på väg tillbaka till hotellet och ville gråta för att allt var så fint. Massor av snygga små klänningar, magtröjor, gosiga hoodies, coola toppar etc etc? Svindyrt enligt mig men jag hade kunnat köpa massor egentligen. Hade ju dock inte alls varit plagg jag hade kunnat ha på jobbet så det skulle ju förta syftet, tänker jag.
 
Nu är jag trött. I tisdags reste jag i 11(!) timmar för min taxi var försenad till flygplatsen pga någon olycka på vägen dit och sedan var det jättemycket köer på väg till hotellet så det tog drygt en timme att komma fram. Igår höll utbildningen på i nästan 11 timmar också och sedan käkade jag middag med de andra två från Sverige på ett mysigt ställe som hette The Bank. Käkade svingoda fish and chips men var ledsen över att de inte hade varken ginger beer eller Fanta lemon för det är det enda jag crave:ar just nu känns det som. Vill kanske ha lite syrliga grejer. 
 
Helgen med A var i alla fall fantastisk, såklart. Han är så fin att jag smäller av. Ler som ett fån cirka konstant i hans sällskap. Den här helgen ska jag försöka ta det lugnt men vet också om att jag behöver städa, tvätta, handla, hämta ut paket och träna. Ska förhoppningsvis träffa lite kompisar också. Ah lugnt var det. Ska åtminstone inte göra något alls när jag väl kommer hem imorgon. 
 
Har alltså tagit en enda bild här i Bryssel, när jag var på väg till utbildningen igårmorse. Men det är väldigt fint här. 
 
Snart ska jag banne mig sova. Natti.
 
Jules | | Kommentera |
Upp