"när du träffar rätt vet du det på nåt märkligt sätt"

Gokväller. Har varit helt jävla slut idag? Eller i alla fall efter skolan. Vi hade föreläsning 10-12, sedan satte jag mig med gruppen för att skriva på B-uppsatsen. Det går framåt åtminstone. Tror vi ligger ungefär i fas med planeringen också vilket känns bra. Efter det kom jag hem och tänkte typ städa laga mat diska osv men orkade ingenting, så la mig i sängen och tittade på The blacklist och spelade hayday istället. Mycket bättre. Sedan åkte jag och handlade med pappsen och efter det skjutsade han mig till frugan där jag mös ett par timmar innan jag cyklade hemåt. Nu ska jag snart sova, för imorgon är det skola styrelsemöte Valborgsfirande och jobb på Cåris. Blir full rulle men kul! Ska jobba fredag och lördag kväll också, måste bara klämma in lite plugg emellan med och så ska jag hem till madre på lördag, brorsan kommer också! Har inte träffat honom på superlänge så det blir gos! 
 
Jules | | Kommentera |

Underbara dagar

Hahahah det här med en lugn helg? Frugan behövde knappt försöka övertala mig, jag var på att ändå. I fredags blev det lugnt dock, vi var hemma hos frugan ett gäng och käkade asgoda burgare och rökte vattenpipa. Åkte med Lojs på hennes stålhäst hem vid halv tio-tiden. I lördags träffades jag & Lojs hemma hos mig för att plugga men gav upp efter cirkus fyra timmar. Då hoppade jag in i duschen och sedan cyklade jag hem till frugan igen, för att följa med på Humanus pubrunda. Så vid 18 tog vi oss in till stan; jag, frugan, Sofia och Fredrik för att möta upp massa humlor och andra härliga personer på Harrys. Så först var vi på Harrys (där jag och Maggie fick vår mest briljanta idé typ ever, berättar mer snart), sedan Oleary's där jag och en till i mitt lag skulle byta kläder och vi gick inte ens in på toa? Så ah jag har typ strippat på Oleary's nu, det var kul. Efter det blev det Klubb Z, sedan sjukan och sist Cårhuset. Galen kväll, galet roligt. Dansade sönder mina fötter. Vid ett-tiden kom några i klassen till Cåris, sedan strax innan stängning gick vi till Krögers och hängde där sista timmen. Blev Max på vägen hem och sedan lyssnade jag på Far & Son och dansade mig hemåt, typ. Kom hem runt halv fem och däckade rätt rejält. I söndags kom Tomas hem från Uppsala igen, så vi gick på bio ett stort gäng och såg Avengers 2. 
 
Igår hade jag seminarium, sedan pluggade jag med Lojs, och efter det tog jag en fika med min fru på Espresso House där vi genomförde vår idé - vi bokade en resa till Cypern! UNDERBART. Åttonde juni far vi och jag längtar sönder. Efter det blev vi hämtade och sedan åt jag sushiiii med Tomas, och efter det kom Maggie och Fredrik över för att spela TV-spel. Kul. Körde av vägen med min rosa motorcykel cirka hela tiden men jag hade det roligt ändå.
 
Nu sitter jag i skolan och skriver på B-uppsatsen på min fina grupp. Pusshaj.
 
Jules, Vin och dans | | Kommentera |

Låter skrattet leta sig ut ända ifrån själen

Gokväll. B-uppsatsskrivandet idag gick helt okej, vi fick ihop en del text till teorikapitlet i alla fall. Sedan tänkte vi börja med vår state-of-the-art men fattade fan ingenting. Mejlade vår handledare, fick svar ikväll; fattar fortfarande ingenting. Men det löser sig väl. Allt löser sig ju.
 
Efter pluggandet kom mamsi hit och sedan var det dags för veckans danspass. Blir lika glad varje gång jag får gå in i danssalen och bara köra, det är helt underbart. Vill aldrig sluta, ska fan aldrig sluta dansa igen. En av veckans höjdpunkter, varje vecka. Och gänget jag dansar med är så himla goa också, kan ju inte bli bättre. Efter det var jag på Maxí och handlade upp mina sista slantar, tur att CSN kommer imöra! 
 
Imorgon blir det plugg igen, sedan möte på Cårhuset. Och sen har jag tusen saker att fixa i helgen utöver plugget som också ska göras, så det blir en lugn helg för mig. (Hoppas jag åtminstone, men vet ju aldrig vad frugan kan få med mig på. Men nä den här helgen får det vara paus). För övrigt ska jag tydligen sova själv inatt, har typ glömt hur man gör. Ah well. 
 
Film? Film! Puss.
 
Jules | | Kommentera |
Upp