Händelserik vecka

Måndag. Jag är glad men lite slut. Har dock fått sova tio timmar inatt så det är ju bra, vaknade nästan pigg? Minns inte när det hände senast. Förra veckan var i alla fall händelserik. Jag var på tusen möten, kändes det som i alla fall, med bargeneraler och kommunen och sexmästarna och allt vad det var. I onsdags kom Iris till mig, en tjej jag har känt sedan LUNARSTORM-tiden?! Galet. Vi har alltså haft kontakt i tio år men aldrig setts innan. Nu var hon i Göteborg och tog en sväng till Kalmar under veckan, så hon var här onsdag-fredag. Vi käkade god mat och drack lite cider på Cåris i onsdags, sen satt vi uppe och drack té till tre på natten. I torsdags tog vi med oss Bob och Dennis hem till mig efter sexmästarmötet för lite vin och gos. Det var fint. I fredags var jag hos psykologen och efter det jobbade jag, sen gick jag hem och tittade på tio avsnitt av Modern family och sov.
 
I lördags tvättade jag, träffade farmor på kaffe och sedan var jag rastlös. Gimli smsade precis när jag tänkte att nä, nu går jag och lägger mig i sängen, och föreslog vin till Beyoncé. Så då fick det bli så. Bytte om från myskläder, sminkade mig och cyklade in till stan. Vi hängde hemma hos henne och hade det så himla mysigt, sen var vi på Cårhuset en sväng och efter det gick vi till sjukan. Jag drack en drink på Cåris med vodka i och som alltid när jag dricker sprit inser jag plötsligt inte när jag ska sluta dricka?? Det var kul, i alla fall. Shottade agwa och kramades med alla fina människor på sjukan, innan vi gick till Krögers för att dansa lite. Sen gick vi vidare till Oleary's där jag dansade ännu mer och sen kom jag hem alldeles för sent. Så igår låg jag naturligtvis i sängen hela dagen vilket var så sjukt skönt och välbehövligt. Tittade på typ en hel säsong av Modern family, somnade innan tio och var nöjd.
 
Idag har vi haft styrelsemöte, sen har jag pluggat med Lojs i hennes rävlya. Nu kommer hon snart till mig för att käka tacos. Sen ska jag sova. Sova är bra. PUSS!
 
Fina Iris. <3 
Jules, Vin och dans | | En kommentar |
Upp