Det är tisdag och veckorna springer iväg

Gokväll fina ni. Så mysigt att ni tittar in här då och då trots att jag inte har någon dator. Just nu har jag dock Fredriks dator på lån, men jag hoppas att jag får min den här veckan.
 
Så, what's new? 
 
I lördags hade jag en.. bra? utekväll. Det började bra, kaosade en del, men sedan gick jag och Ullis till Witt för att dansa och glömma bort allt annat så då blev det kalas. Nathalie kom dit också efter cirka tio telefonsamtal där hon var upprörd för att hon inte hittade och kände sig vilsen haha, sedan dansade vi ännu mer. Blev så himla svettig och trött, var så jävla gött. Riktigt roligt, åh. Dock fick jag lite ångest när jag tittade på klockan och plötsligt insåg att det blivit sommartid och att den var halv fyra, haha. Jag hade nämligen styrelsemöte klockan tolv i söndags, men well det gick bra ändå. Blev människa efter ett par glas vatten. 
 
OCH: jag har fått sommarjobb. Är så jävla glad och nöjd och stolt över detta. Så himla kul. 
 
I måndags fick vi veta att introduktionskapitlet till vår b-uppsats ska skickas in på söndag. Visserligen bara en första draft, men ändå. På torsdag har vi seminarium i den andra kursen så har jobbat med den uppgiften hittills, men tänkte försöka sätta mig med b-uppsatsen imorgon, om jag hinner. Introduktionen ska vara på 6-7 sidor och vi måste dessutom vara klara med vad vi vill skriva om. Det är nog det svåraste? Haha. Men det ska nog gå bra det med. 
 
Känns så sjukt att jag bara har dessa två kurser kvar, sedan har jag läst hela två år av min utbildning. Ett år kvar sen? Vad hände där liksom. 
 
Jules | | Kommentera |

Hej jag lever och är glad

HEJ ALLA FINA. Idag är jag i Maggies och Fredriks lägenhet för jag är hundvakt åt Ray medan de är hos Fredriks syster i Jönköping. Mys. Får därmed låna Fredriks dator, så jag har kunnat jobba lite med Kvastkampen och även plugga en del. Vi började en ny kurs igår och till på måndag ska vi skriva en berättelse där det ska finnas med olika maktperspektiv. Min grupp bestämde sig för att skriva en saga om en prins, en prinsessa och en drake vid namn Patriarkatet. Haha kommer bli så himla bäst! Vi har skrivit drygt två sidor hittills men det ska vara minst 3 sidor så får knåpa på det ett tag till. Ska snart ta ännu en promenad med Ray också, sedan ska jag laga lite mat och efter det ska jag sminka mig, locka håret och byta om för ikväll blir det födelsedagsfest på Sjukan för Charlotte! Ska bli så himla kul. 
 
Nästa vecka får jag veta om jag får ett sommarjobb jag var på intervju för den här veckan. Är så himla nervös, vill så gärna ha det. Sen har jag en till intervju att gå på också, så något jobb ska jag nog lyckas få! Annars har jag sökt en kurs som heter Kreativt skrivande, funderar på att läsa den i vilket fall för det känns så himla kul. Älskar ju att skriva. 
 
Vad har hänt i veckan då? Jag har fått svar om datorn och den skulle kosta 17.000 att reparera?! Helt galet. Så jag ska få en ny istället heheh. Nöjd. Och så har jag varit hos frissan, skrivit tenta (ingen aning om hur det gick) och varit på dansen. Var så himla kul, det börjar gå bättre och bättre och i torsdags lärde vi oss en ny koregrafi till en låt med jättemycket bas och rytmik, så jävla gött att dansa till. 
 
Imorgon har jag styrelsemöte och på måndag börjar ännu en kurs, för vi ska läsa två kurser parallellt nu fram till sommaren. Det är organisation II som vi började med igår och så är det b-uppsatsen som drar igång på måndag. Nervöst, men spännande. Roligt ändå. Blir en intensiv vår men jag är glad ändå för det kommer gå bra. Allt löser sig, ju. 
 
Puss.
 
Jules | | Kommentera |

Go to him but be prepared to bleed

Hej. Min blogg är död, för jag har äntligen lämnat in min dator på lagning. Det kan nog ta två veckor eller så. Känner mig fan helt lost utan den, vill kunna titta på film, skriva, plugga, jobba. Ah well. 
 
Jag har tenta på tisdag så sitter och försöker traggla in brand management, modeller om brand identity och paths of growth and decline och allt vad det är. Boken verkar bra faktiskt, synd att datorn varit fuckad så jag inte börjat läsa förrän nu (läser boken på nätet, just nu lånar jag tack och lov mammas padda). 
 
Annars då? Det rullar väl på. Glömmer hälften av allt jag borde göra men mår rätt bra ändå, för jag gör det jag känner för och det som är kul. Har dock ångest över att jag ännu inte har ett sommarjobb och inte heller orkat ringa och tjata. Det löser sig väl. Har sökt två kurser till sommaren, i värsta fall liksom. 
 
Vi har äntligen släppt all info om Kvastkampen och jag tror det kommer bli riktigt jävla roligt. Vårt tema är Vilda Västern, så jag och frugan ska vara sheriffer, haha. Bäst. 
 
Nu ska jag återgå till tentaplugget. Ville mest visa att jag lever. Puss! 
 
Jules | | En kommentar |
Upp