GUIDING LIGHT

HEJ. Den här bloggen har ju ändå orden "Mumford & Sons" i internetfliken så vem är jag då att inte blogga om DET NYA SLÄPPET!!! 
 
AH jag har varit så taggad i flera veckor. För er som inte vet, och för er som vet som håller med mig såklart, så har Mumford & Sons släppt hintar om att något ska hända i flera veckors tid nu. De började med en video som täckte Sigh no more-eran, med bokstaven "a" i introt. Därefter (exakt en vecka senare) kom en video med Babel-turnén och bokstaven "b", fast i morsekod. Ännu en vecka senare: Wilder Mind och bokstaven "c" i morsekod. OCH SÅ för tre dagar sedan la de upp en video, utan ljud, på Instagram där bokstaven "d" i morsekod stod först i bildtexten. 
 
Och så. Igårkväll fick jag höra första singeln från nya albumet för första gången (tack vare Emelie, jag hade inte ens kollat om det gick att lyssna på den radiokanalen härifrån). Marcus Mumford inledde dessutom radiointervjun med att säga att det kommer ett album, kallat Delta, i november. Gissa vem som började gråta av den vetskapen i kombination med en ny sjukt bra låt? Eh, jag. 
 
Direkt efteråt förbeställde jag deras album i LP-format plus en tisha och nu väntar jag ivrigt på turnésläppet. Ger vad som helst för att få se dem live. Funderar på att försöka få biljetter till flera konserter, bara för att en kan. 
 
Nu tycker jag att alla ska gå in på Spotify och lyssna på deras singel. Och dessutom, ikväll klockan 18.00 (svensk tid) ska de tydligen sända live på Youtube. Jag kommer åtminstone sitta bänkad. Gör det ni också.
 
Om det inte har framgått: jag älskar Mumford & Sons så mycket. Ibland mer än livet självt. 
 
Att lyssna på, Jules | | Kommentera |

Update 12:42

Gomorron tänkte jag säga, men det är ju inte alls morgon nu. Jag sitter på universitetet i Växjö och käkar lunch och snart börjar min halvdag här. Det är introduktion för den ena kursen jag läser, kommunikation för social hållbarhet. Superspännande. Introduktionen fortsätter egentligen imorgon också men jag får komplettera det för imorgon åker ju jag och Emelie till Skiathoooos! Bästa. Har varit en stressig vecka för att hinna fixa allting inför resan samtidigt som jag behövt fixa grejer med plugget, med förrådet som blev översvämmat och med nya lägenheten. Igår fick vi nämligen komma och kolla på den mitt i renoveringskaoset och det kommer bli så fint!! Är så glad. Kommer aldrig vilja flytta ifrån Kalmar nu, med en så fin lägenhet. Sovrummet är dessutom GIGANTISKT. 
 
Emelie hämtar mig här i Växjö vid 18 idag och så kör vi till Helsingborg för att sova hos min kusin Emma. Därifrån åker vi imorgon på morgonen vid 05.15 haha. Roligt. Hoppas en får lite mer sömn på flyget. Det ska bli så obeskrivligt skönt att komma iväg lite. 
 
Igår hade jag min sista arbetsdag så nu är det fullt fokus på studierna som gäller. Och så lite Briljanta tillsammans också såklart. 
 
Jules | | Kommentera |

Jag som bitmoji

Sandra Beijer gjorde ett inlägg för ett tag sedan om sin Bitmoji och jag tyckte det var kul. Jag älskar den funktionen på Snapchat och önskar att det fanns överallt. Önskar dock också att det fanns mer kläder att välja mellan så att en kunde göra som en när en brukade spela Sims och byta kläder på ens karaktär hela tiden. Det var kul. Kanske är det därför jag gillar Bitmoji? För att det påminner mig om The Sims? 
 
AH well! Ska vi ta en kik på hur jag ser ut? 
 
Jag tycker ändå att den är relativt lik mig. Det enda är väl de gigantiska ögonen - men det går inte direkt att välja några små. Men känner ändå att håret, näsan och munnen är ganska likt? Plus den gigantiska rynkan i pannan. mvh en som har fått frågan om jag har ett ärr i pannan. 
 
Detta är jag och Weasley! Tonks fanns inte :( Hittade inte en enda svart katt. Det är dock Tonks som brukar väcka en på morgonen, Weasley är lika morgontrött som hans mammor är. Här är mina ögon lite mer accurate. Särskilt om jag skrattar. 
 
Haha yep. That's me. I en ångestpöl och med den konstanta egenskapen "jag är trött". Det måste väl vara ett peronlighetsdrag vid det här laget tänker jag. 
 
Jag som glad: med en massa böcker och med en massa tacos. Bästa. Tycker ändå min outfit stämmer ganska bra överens dessutom. Gillar ju rosa, har ofta höga shorts (eller jeans) och vita sneakers. Får väl klä på na lite varmare kläder snart, men jag ska ju faktiskt till Grekland om bara några dagar! 
 
Jules, Listor | | Kommentera |
Upp