Tips på bröllopslekar från yours truly

Hej kompisar. Igår laddade jag upp min sommarvlogg del 2, vilken var superrolig att redigera. Tyckte också det var kul att berätta om bröllopet, med tips på lekar, musik och så vidare. Hoppas att ni tycker det är lika kul att titta på! Ge mig gärna en liten tumme upp, det skulle jag bli superglad för. 
 
Tycker verkligen om formatet med vloggar, önskar typ att jag hade börjat med det tidigare! 
 
Nu är jag dessutom i full gång med att redigera videon från Statement Festival. Kommer också bli fett! 
 
Ska fortsätta plugga, åtminstone en stund till nu. Har äntligen kommit igång efter två dagars brutal ångest och stress kring en himla uppgift som jag nu är i princip färdig med på bara någon timme. Jag i ett nötskal. Ah well. Håll till godo med den här fina filmen! PUSS.
 


Att titta på, Inspiration, Jules | | Kommentera |

Glassrestaurang, att bli ett år äldre och att ta hand om sig själv

God morgon, tänkte jag säga innan jag tittade på klockan och insåg att den är 11 redan. Jag kunde inte somna igårkväll men däckade till slut runt halv ett och var inte särskilt pigg när klockan ringde vid halv åtta. Kom upp en timme senare och käkade frukost innan brorsan kom hit och sedan har jag druckit kaffe med honom lite för länge med tanke på att jag egentligen skulle sätta igång med plugget tidigt. 
 
Är så osugen på plugg just nu. Vet inte vad det är med mig. Tycker egentligen det är intressant och roligt och spännande men VILL bara inte läsa några artiklar eller någon jobbig forskning eller något på engelska ens. Blä. Blir samtidigt stressad för det finns ju deadlines att förhålla sig till. Kanske borde göra som min psykologis sa dock, att prova på att vara lite dålig? Inte lämna in i tid eller så. Hmm. 
 
Det var egentligen inte det jag tänkte ta upp nu. Jag tänkte egentligen bara posta min senaste Youtube-video som jag la upp häromdagen! Vloggen är från i somras för sedan blev jag sjukskriven och därefter försökte jag hinna med att jobba heltid och plugga heltid i några veckor, varpå jag också åkte utomlands OCH flyttade till en ny lägga - så jag hann aldrig redigera någon himla vlogg. Men nu är den alltså redigerad, klar och uppladdad. Snart kommer det en liten video från min mammas bröllop också. Håll till godo så länge. <3 
 
 
Att titta på, Jules | | Kommentera |

Hemlig klubb i Kalmar och en tråkig vetenskaplig artikel

Hej kompisar. Jag sitter för tillfället på UB och har gjort det i 1,5h, för att plugga, men har hittills inte pluggat alls. Eller jag har loggat in på mitt studentforum och öppnat en vetenskaplig artikel som jag har valt ut till min forskningsöversikt och läst dess Abstract, men sedan har jag inte gjort något mer. Har istället gjort åtminstone en vettig grej och bokfört en transaktion, men mer?? Nada. Hatar att jag är sånhär, haha. Pluggar jättebra i två dagar, pluggar inget alls i tre dagar, pluggar superdåligt i två dagar, pluggar jättebra i en dag, osv osv i all oändlighet. 
 
Har ett möte om en halvtimme ungefär gällande en rolig grej jag gör via Briljanta tillsammans som dock ännu ej är släppt, men det blir spännande och kul och allt det där! Går av stapeln i slutet på november, i Kalmar. Kan åtminstone säga att det fyller ut nattklubbsscenen! 
 
Bor just nu i mammas hus på Öland för hon är hos Carl i Tyskland så jag passar lelle katten. Ska göra det tills på måndag eller så. Ändå lite mysigt. Igår när jag kom dit fixade jag lite med tvätten, disken och lagade mat, bäddade rent och satte mig i soffan och pluggade. La mig i sängen innan åtta för att se en film, bästa att min lillasyster har en tv på väggen framför sängen hehe. Konstigt dock att hänga där utan henne (hon är alltså på Gran Canaria och jobbar just nu. Saknar henne <3).
 
Nu suckar Emelie åt mig för att jag är världssämst på att plugga. Pusshej!
 
Jules | | Kommentera |
Upp