Juldagen och andra dagar

Åh! 
Julen är över. 
Lilljulafton hos mamma var mysig och jag fick jättefina klappar. En takeawaymugg till kaffet jag alltid dricker, en ny badrumsmatta, böcker som jag önskat mig, presentkort på H&M, en plansch med orden "No dancing except on tables" och annat fint. På julafton åkte vi ner till farmor och tittade på Kalle, sedan när alla andra skulle äta åkte jag in till min fruga för att fira slutet av kvällen där. Vi åt ett bättre julbord än det vanliga, tittade på film, spelade spel och sådär. Kom hem vid halv två och slocknade direkt. På juldagen åkte jag över till mamma för lite kaffe och sedan tog jag bussen hem till Blondie för förfest och middag. Jag, Blondie, Paul och Gustav åt jättegod mat innan resten av gänget anlände. Vi spelade lite 'jag har aldrig', drack cider och åt godis. Vid tolv fick vi för oss att vi nog ville gå ut ändå så vi tog en taxi in till Witt, som tyvärr var fullt. Så då gick vi till Z istället vilket var underbart! Det gick knappt att dansa på övervåningen, det var mer som en moshpit där en slängdes runt hit och dit haha, men jag tyckte det var minst lika kul det. Till slut hoppade jag och Blondie upp i fönstret istället för att dansa. Vi är så smarta. Vid halv tre begav jag mig hemåt och nästa dag fick jag sällskap till en film och godis. Bra mot bakisångesten. 
 
Igår var jag i Växjö med mamsen och Ellie, på Samarkand och lager 157 men tro det eller ej så hittade jag inget att köpa. Men det var mysigt ändå. När jag kom hem låg jag och tittade på Sherlock till halv ett, bra grej. Och idag gick jag upp sent, tände massa ljus i min lägenhet för att få det lite varmare, sprang ner till tvättstugan för att tvätta och nu sitter jag och pluggar lite. Vi har en analys att skriva klart över jul och en tenta att plugga till. Lika bra att få det gjort liksom.
 
Well, här kommer lite bilder från den fina juldagen: 
Jules, Vin och dans | | Kommentera |

Julafton nummer ett

Nu ska jag till mamsen och fira jul med henne, Ellie, Viktor och Jennie! Äta god mat (obs ej julmat), spela lite spel och gosa! PUSS!

Jules | | Kommentera |

Keep calm and get over it

Helgen har varit fin. Jag har fikat med mamsen, fixat i min lägenhet, köpt de sista julklapparna, druckit cider hemma hos Maggie och ätit god mat med fina människor, tittat på Sagan om konungens återkomst och gråtit lite med frugan i söndags när vi hade bakisdag, skrivit och sådär. Haft det bra. Igårkväll var lite kaos men jag skyller den ångesten på alkoholen, hah. Kanske borde vara vit ett tag, men nä det får bli efter nyår.
 
Idag har jag storstädat min lägenhet, lyssnat på Mamma mia-soundtracket på repeat, pysslat med sista julklappen, fikat med Blondie, Paulina och Pålle och nu kommer snart brorsan hit för lite kaffe. Ikväll ska jag ha goskväll i min lägenhet för imorgon ska jag inte sova hemma, på julafton vet jag inte och på juldagen ska jag sova hos bästis. 
 
Sedan är julen äntligen över för i år.
 
Puss!
 
Mvh tjejen med ny tröja med citat jag borde lära mig att följa. 

Jules | | Kommentera |
Upp