09:07

Nämen hej. Julstöket är nu officiellt över, enligt mig. Inga mer jullåtar eller julmat nu tack! Men jag hade en mysig jul ändå. Tack vare min syster och mamsi blev det faktiskt helt okej. Hann läsa ut "Meningen med hela skiten" under juldagen också, så nu har jag bara cirka tio böcker kvar av de jag äger som jag ej har läst än, haha. MEN nu är det prio på uppsatsen ett tag till. Att jag och Lojs tog ledigt över jul var jätteskönt, men igår satte vi igång igen, med tre timmars kodning i SPSS. Försökte göra något slags test på validitet också men eh, nej. Fattar verkligen inte det där programmet. Själva kodningen och att utläsa resultatet gick hur bra som helst, det är bara allt annat som är krångligt? Ah well. 
 
Igår hann jag även med att träffa Blondie och Paulina på en fika vilket var för längesen (åtminstone som vi träffades alla tre) och efter det traskade jag till jobbet och städade i två timmar. Gick hem till Bobski när jobbet var klart och hängde där några timmar innan jag for hemåt och slocknade i sängen. 
 
Idag kommer Louise över för att skriva analysdel i uppsatsen, sedan ska jag kanske kanske gå till gymmet och träna ryggen lite. 
 
I övrigt har jag svinmycket beslutsångest över nyårsafton? Vet ej vad jag ska ha på mig? Vet ej vad jag ska göra ens? Vet inte alls om jag ens vill dricka alkohol? Vill helst sitta själv i min lägenhet och skriva, tror jag, hah. Men det blir nog bra. Såvida det inte blir någon alkohol blir det bra. Puss!
 
Bland det bästa med att vara hos madre är den här gosen. <3

Jules | | Kommentera |

God jul och allt det där, ni vet

God morgon, tänkte jag säga, innan jag såg vad klockan är. Dan före julafton och jag har slagit in alla julklappar, packat ihop en väska för att kunna spendera ett par dagar hos mamma och väntar nu mest på att hon ska hämta mig. Igår var jag på stan med Paulina, köpte sista klapparna och tog en fika på Espresso House (var annars), så himla gos. Det var alldeles för länge sen vi sågs men båda har haft görmycket i skolan och i livet allmänt, haha. Sen igår åkte jag och Tomas hem till Maggie och Fredrik för lite mys och julklappsbyte. Fick massor av böcker av frugan, body butter och annat fint från The Body Shop och en ögonskuggepalett! Wiho. Har använt den idag, älskar den redan (tack frugan). 
 
Nu ska jag som sagt till mamsen för att sova där inatt, ska dock även hinna med en sväng till pappa ikväll. Imorgon följer jag med mamma och Carl till Carls syster och på annandag jul kommer min bror och hans fru till mamsen för lite mer jul. 
 
Det är mysigt och så. Men jag vet inte. Jag vill mest bara att dagarna ska gå fort så att det är ett helt år till nästa jul. Vill dessutom hellre fira nyår än jul och längtar efter ett nytt år. MEN: God jul på er, hoppas att ni får en mysig julafton och allt det där! <3 

Jules | | En kommentar |

Felt kind of bad about that and I know you did too

Så. Jag har tydligen blivit förkyld med lite feber och dessutom har jag mensvärk from hell, as usual. Hahah det är så roligt att allting alltid kommer på en gång. Till råga på allt är det dessutom jul nu. Jag försöker få julkänsla men känner mest bara nä, låt det vara över nu. December är verkligen årets värsta månad. Lyssnar på min favoritlåt under temat jul; A christmas duel, med raderna:
 
I bought no gifts this year and I slept with your sister
I know I should have thought twice before I kissed her
But with the year we had last and the dress that she wore
I just went along for the ride and I came back for more
And I'm sorry baby

That's all ok honey cause see
I bought no tree this year and I slept with your brother
I wrecked your Daddy's car and went down on your Mother.
I set your record collection on fire and said I never knew
Felt kind of bad about that and I know you did too

So whatever you say, it's all fine by me
Who the fuck anyway wants a Christmas tree
Cause the snow keeps on fallin' even though we were bad
It'll cover the filth, we should both just be glad
 
...vilket kanske säger en hel del om min relation till julen, hah. Jag har i alla fall slagit in lite julklappar ikväll och ska köpa de sista imorgon. Det jag faktiskt tycker om med julen är att köpa julklappar - och att slå in dem - men det är ju inte heller särskilt kul när en är student och har cirka noll kronor över till just detta. Ah well. 
 
Jag och Lojs var på handledning för B-uppsatsen idag i alla fall vilket gick superbra, så nu är jag ännu mer peppad på att skriva klart den. Vi har ett så himla intressant ämne att det knappt är jobbigt att arbeta med den, det är typ bara kul? Haha så himla otippat. Kommer dessutom på så himla många fler saker jag vill *forska* om. Det kanske slutar med att jag forskar på heltid, vem vet. En tycker ju om att skriva. 
 
Langar två selfies från i somras när jag och frugan var på Cypern, 
för jag hade gärna varit där nu med. Puss. 

Jules | | Kommentera |
Upp