Lyssnar på Queen B hela morgonen för att jag kan

Okej, igår hade vi sista föreläsningen innan tentan, där vi (SNABBT) gick igenom allt vi lärt oss hittills. Och sedan tog vi upp några exempelfrågor från gamla tentor och alltså, jag fattade ingenting? Det var så många olika teorier och perspektiv och snubbar som kommit på dem att allt bara snurrade i huvudet på ma. Så tentan lär ju gå åt helvete. MEN vi hade seminarium igår också ju och det gick kalas, rapporten är godkänd och han hade bara några få frågor till oss. Skönt, även om det var ungefär det jag väntade mig, haha. Tror jag haft lite väl höga tankar om mig själv i den här kursen för jag har uppenbarligen inte pluggat tillräckligt till tentan. Ah well, en omtenta dör en ju inte av. 
 
Så därför åker jag till Göteborg idag. 
 
Kommer hem på söndag igen. Ska gå på Fitnessfestivalen, ha det gött, plugga lite, ta det lugnt. Typ!
HASTA LA VISTA. Puss. 

Jules | | Kommentera |

And I'm wandering around with a half pack of cigarettes searching for the change I've lost somehow

ÄR SÅ HIMLA UTTRÅKAD. Orkar inte plugga mer. Jag och Louise har suttit hemma hos mig och tentapluggat i 6 timmar nu. Jag har tvättat lite under tiden och vi tog en paus för en stund sedan för att yoga, men i övrigt: plugg. Känns som att jag fattar precis allting och kan det mesta, men när jag slutat läsa kommer jag inte ihåg någonting. Till skillnad från de föregående kurserna där jag verkligen inte förstod någonting från grunden, men det är svårt att plugga in fakta också. Mycket av det vi läser nu om organisationer är sådant en kan sen innan, bara det att en inte har haft de rätta begreppen för det. Ah well, det ska väl gå bra. Tentan är på måndag, imorgon har vi seminarium för rapporten vi lämnade in i måndags och sedan repetitionsföreläsning, och sedan är vi "lediga" till på måndag för att tentaplugga. Jag ska dock förmodligen iväg på äventyr, så det blir inte så mycket plugg för mig i helgen. Måste få allt att fastna typ idag, haha. 
 
Sitter hellre och lyssnar på musik, skriver texter om sådant som känns i hjärtat och äter clementiner för att förebygga förkylningen som verkar vara på väg att bryta ut i min kropp. 
 
Puss.

Jules | | Kommentera |

Favoriter

 
 
Jules, Sånt som är fint | | Kommentera |
Upp