Pokémongo och fina vänner

Det är redan lördag. Dagarna bara försvinner. Känns som att sommaren snart är över och jag har inte gjort någonting som jag sa att jag skulle göra. Bäst att trycka undan den tanken så inte ångesten kommer och knackar på dörren, hah. Jag ska i alla fall jobba idag (och imorgon blä), men idag är det bara tre timmar ihop med Caroline. Imorgon jobbar jag ensam. Kom in och säg hej på Glitter! Vi har solglasögon för 30 pix för alla club-medlemmar den här helgen! 
 
I onsdags var det som sagt pokémonpicknick. Maggie och Fredrik hämtade mig och sen mötte vi upp Erik och Philip i stan. Vi gick väl runt i i alla fall tre timmar, sen mötte Sara upp oss och Maggies app slutade fungera, haha. Det är alltid hennes. Så då åkte Maggie & Fredrik och handlade och vi andra gick hem till Sara & Philip för att chilla lide. Paulina dök upp och sedan fixade vi med maten innan vi åkte ner till gamla kyrkogården. Där satt vi sen till cirka 01, i alla fall jag och Maggie. Paulina åkte hem lite tidigare och de andra gick ut på krogen (? varför ens), men David & Patric joinade oss. Det var en så himla bra dag. 
 
I torsdags sov jag tills jag precis hann göra mig i ordning och gå till jobbet, sen råkade vi åka till kyrkogården när jag hade jobbat klart och sitta där tills 01 igen, hahah. Livet. Igår var det jobb igen och sedan åkte jag med min bror över till Öland för middag hos mamma. 
 
Jobb idag som sagt. Hoppas att jag orkar cykla och handla efteråt för jag har fan ingen mat hemma. Måste även lägga mig tidigt ikväll för jag är helt slut och måste orka med jobbet imorgon också. Ah well. Nu vet ni vad mitt liv består av just nu: jobb och pokémon. Ändå ganska najs. 
 
 
Jules | | Kommentera |
Upp