333

Tre känslor just nu:
TRÖTT, längtansfull och sen vet jag inte mer. 

Tre låtar just nu: 
Måste ju säga Miley Cyrus senaste Slide away som handlar om hennes och Liams uppbrott (vilket gjorde mig förvånansvärt ledsen att höra om??), hennes syrra Noah Cyrus släppte också en låt för inte så längesen som jag älskar: July, och favoriten 100 med Ana Diaz. 

Tre saker att se framemot just nu:
Ska käka middag på Kallskänken på lördag med la familia, längtar efter att gå till frissan i september (!) och åka till A om en månad. Bästa. 
 
jag och Ellie när vi käkade ute förra sommaren <3 

Tre måsten just nu:
UUH påminn mig inte. Behöver sätta ihop mitt nya soffbord, köpa en liten resväska inför nästa veckas jobbresa och fixa tusen andra grejer som jag försöker att inte tänka på för jag vill helst inte få migrän igen :):):)
 
Tre bra bilder just nu:

me and my boo

ibland är jag Captain Raymond Holt

den goda middagen jag lagade för några veckor sen

Tre ytliga önskningar just nu: 
Villhöver ett par nya träningstights, en höstjacka OCH nya sneakers. Men det vill jag ju alltid ha. 

Tre viktiga önskningar just nu:
Att jag börjar må bättre snart och slipper migränen i den här utsträckningen. På riktigt är det det enda som känns viktigt just nu, haha. 
 
Tre böcker jag vill läsa just nu:
Har ju massa olästa böcker i min bokhylla, exempelvis Och runt mig faller världen, 1793 och Hål i huvudet. Får väl börja med dem (!!!).

Tre filmer jag vill se just nu:
Jag vill se Adrift igen plus senaste Avengers en gång till. Men för att säga någon jag inte har sett så Alita: Battle Angel som kom ut i våras (?) men som jag inte har hunnit se! 
Jules, Listor | | En kommentar |
Upp