Glad

Är hemma för att mellanlanda och fixa mig inför ikväll. Fick håret färgat imorse av Julia och sedan har jag varit på stan med tjejerna. Vi har fikat på Wayne's och kikat i lite affärer. Snart kommer Louise över hit för att fixa oss, jag vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll! Kaos. Vet ej heller vad jag ska göra med allt hår på hövvet mitt. Eller hur jag ska sminka mig?? Eh beslutsångest japp. 
 
Såhär fluffigt blir tydligen mitt hår när det har varit lite fuktigt och uppsatt i knut, haha. Kanske ska köra på rufsiga lockar ikväll bara? Den fina skjortan köpte jag igår på Carlings btw, de har massa plagg på erbjudande nu, 3 för 100 pix! Så köpte den här rutiga saken, en jeansskjorta och en vit tisha. 
 
Jules | | Kommentera |

Cypernbrudarna <3

ALLTSÅ. SÅ HIMLA BRA DAG. Idag kom Homo (internt smeknamn, haha lång förklaring men det har med grekiska att göra, ah well)  till Kalmar, min älskade Cypernroomie! Så jag åkte in till stan vid halv tre för att möta upp Blondie och en halvtimme därefter anlände Hannas tåg. Så vi har gått runt på stan, tagit en sväng till Systemet, provat kläder i varenda affär och haft det bra. Blondie började jobba vid fem så då gick jag och Hanna och köpte sushi, sen tog vi bussen hem till mig. Louise kom över en stund också och drack kaffe med oss. Har precis lämnat av Hanna vid bussen mot stan igen, för nu har Blondie slutat och nu kommer Cypernkompis nummer två med bussen från Stockholm, nämligen fina Johanna! Så imorgon ska jag möta upp tjejerna och ha det bäst. Sen ska jag träffa Erica och Louise på middag och vin, efter det möter jag upp de andra igen och går till Stars för att dansa! Så skönt med helg, alltså gud. Längesen då jag kände att jag kunde ta ledigt från plugget en helg, men jag har skrivit klart min del av rapporten och vi ska inte träffas förrän på måndag för att skriva introduktionen och summeringen. Så jag är helt ledig tills dess. Nu ska jag bara gosa ner mig i sängen med en bok och lite mysig musik. 
 
Langar lite Cypernbilder också, det passar ju fint nu!
 
Jag och Blondie en förfest hemma hos Robin. Love (Issas hand är fin där med)
 
Jag och mina rumskompisar! Blondie, Homo och Issa.
 
Efter en galen utekväll passade det bra att bada lite i fontänen på vägen hem tydligen.
 
Jag, brorsan (när familjen var där och hälsade på en vecka) och Hanna.
 
Och så min favoritbild från staffpartyt, när jag och tjejerna hade gjort oss i ordning och skulle ta gruppbilder men så fastnade Hannas hår i Blondie på något vis och alla började asgarva. Som ni ser. (Har tyvärr ingen bild på Johanna på datorn men får väl bli lite gruppbilder imorgon också wiiih!)
 
Jules, Sånt som är fint | | Kommentera |

Om bara för inatt, om bara för ett tag

God morgon, tänkte jag skriva. Det är i princip fortfarande morgon i och för sig, men jag har varit uppe sen halv åtta. Applåder tack? Jag hatar att gå upp "tidigt". Vi har i alla fall haft föreläsning mellan 9-11 så nu är jag hemma igen, har precis ätit lunch och ska sätta mig med rapporten. Har skrivit anteckningar till nästan allt nu, bara en del kvar av den vetenskapliga artikeln att läsa och anteckna till. Sen kan jag äntligen börja skriva min del, och på måndag ska gruppen träffas för att skriva vår introduktion och avslutning. Målet är att jag ska få vara ledig i helgen så vill göra klart det här senast imorgon. 
 
Dags att dricka massa kaffe. Vill hellre sitta och skriva fina texter om kärlek och fula texter om vintern, men. En rapport får väl duga. Puss!
 
Jules | | Kommentera |
Upp