Juni.

Nästan en månad sedan jag kikade in här sist. 

Jag packar fortfarande ner min lägenhet. Rensar och säljer av. Sjukskrivningen pågår. Jag var med på jobbets sommaravslutning och blev avtackad, Anton mötte upp mig efteråt med en tjocktröja och så spelade vi Pokémon på vägen hem. Det var roligare än den tidigare delen av kvällen. Jag behöver ett annat slags sammanhang, det har blivit så tydligt för mig nu. 

Vi har varit i Västerås. Och Karlstad. Anton fyllde år så vi fick låna mammas bil och köra i nästan sex timmar, varpå vi åkte ut med Antons pappas båt i Mälaren. Jag har aldrig åkt en sådan båt innan, bara stora färjor och lite större tur-båtar. Vi åt supergoda pokébowls och de badade men inte jag. 

I Karlstad rensade vi Antons lägenhet och åkte till Ikea för att kika på sådant vi ska ha sen. När vi flyttar ihop. Och så körde vi till kvarteret där vi ska bo och det är så nära Stora Torget att det nästan är löjligt. Samtidigt finns det grönt och vatten i närheten. Jag längtar så mycket. 

Imorgon är det midsommar. Vi ska fira med Ellie och Jamil, det ska bli så mysigt. Lunch här och sedan minigolf eller promenad om det är fint väder och därefter middag i stan. Kanske badar vi på vägen hem? Jag har inte badat än. Det börjar verkligen bli dags. 

Nu ligger jag i sängen och vilar medan A lagar mat i köket. Jag hör honom rota runt och stöka, hör matens sorl i stekpannan. Kanske dags att stiga upp och hjälpa till. 

Det blir kanske ett avsnitt Doctor Who till maten. Trots att soffan är såld. Vi har ersatt den med brassestolar. Snart bär det av till Karlstad. 

(null)

(null)

(null)

Jules | | Kommentera |
Upp