Snart så

Och så var mina tre lediga dagar slut. Idag är det möte som gäller för introduktionen och Garden partyt, wiho. Det börjar fan närma sig!! Är så himla pepp, vill bara att nollningen ska börja typ imorgon. Efter det ska jag i alla fall jobba stängning, 13-19. Imorgon öppnar jag och slutar klockan 17, då blir det kanske en fika med Signe och efter det ska jag hem och typ.. packa? Tror jag? För på onsdag kommer min man äntligen hem och då kommer vi spendera den mesta tiden i hans lägenhet misstänker jag. VILL jag. Det är så mysigt. Haha, jag var där igår i flera timmar trots att han inte ens är hemma. Min bror och jag var ju ute och åt i lördags, sedan kom Paulina in till stan också, vi tog några cider på Oleary's, sedan åkte vi hem till mig och drack rosé och åt popcorn, så jag var lite sliten igår. Blir ju det på bara några glas. 
 
Jag låg i alla fall på Tomas soffa ett antal timmar igår och pratade med honom i mer än tre timmar. Så himla bra. Fattar inte att han äntligen kommer hem om bara två dagar. När jag kom hem chillade jag i sängen i någon timme, spelade Candy crush och sådär, innan jag slocknade. Vaknade av mig själv strax innan 7 idag, vet inte alls hur det gick till. Det har nog inte hänt på flera månader. Skönt i alla fall, kan ta det lugnt i flera timmar nu innan jag ska ner på stan. Puss.

Jules | | Kommentera |

BILDBOMB FRÅN CYPERN MED FRUGAN

Andra dagen var vi ute och åkte båt. Det var så himla skönt och vackert. Var helt varm inuti hela tiden. Cypern är verkligen så himla fint.

Vi gick hela bargatan i Protaras för att jag ville kika på min gamla lägenhet. Kändes konstigt att se någon annans kläder hänga på vår gamla tvättlina. 

Såklart var vi på Capo Bay också och hängde med Nick och Costas i baren. Vi var där tre gånger så jag fick träffa både Nick, Costas och Maja två gånger vardera!! Bäst. De är verkligen största anledningen till att jag längtar tillbaka så mycket. <3 

Såhär såg jag ut en kväll i min nya gula långklänning.

Vi låg vid poolen fram till klockan 18 vissa dagar, så jävla underbart. Bara ta det lugnt, lyssna på musik, bada lite, läsa lite. Alltså åh. 

Självklart var vi ute och åt på massvis av mysiga restauranger. Malthouse, Ghetto, Tower House, bland andra. Här är vi på en restaurang som ligger vid Capo Bay som jag nu har tappat namnet på, kanske Paladela? Eller Diva? Gu jag minns inte haha. I alla fall enda gången vi orkade äta dessert, och det bara för att vi beställde trerätters från början. Annars blev vi alltid så GALET mätta av bara en huvudrätt. Så sjukt mycket (och GOD) mat. 

Vi åkte såklart till Ayia Napa en kväll. Det började med drinkar och shots ute på en liten bar i närheten av Greenerys där allting kostade 2 euro, haha. Farligt. Sedan gick vi hem, jag ville tydligen byta skor, och drack en cider på ballen. Efter det började vi gå mot busshållplatsen och på vägen dit tog vi en drink på Rives och några shottar på Stonehenge. Vi visste dock inte alls när bussen skulle komma så när en taxi åkte förbi och frågade om vi skulle till Napa hängde vi med dem. Direkt när vi klev ur taxin i Napa kommer det fram två britter och frågar om vi vet vägen till bargatan, och undrar om de kan hänga med oss. SÅ HIMLA TREVLIGA. Vi gick till Ambassaden alla fyra först och drack en varsin svinstor drink?? PLUS en bucket ihop?? Här blev kvällen lite spårad. Sen drog vi till Grabbarna, efter det gick vi längs hela bargatan och hamnade på en bar som samarbetade med Carwash. Där tog vi massa laughing gas och dansade lite. Sedan in på Carwash, efter det Starskyes och sedan åkte vi hem till Protaras vid sisådär halv fyra. Grabbarna åkte vidare till Paralimni och jag och Maggie gick till stranden och nakenbadade innan vi gick upp och slocknade på hotellet. Så himla bra kväll. 
 
Jules, Vin och dans | | Kommentera |

Arg, frustrerad och trött på folk

Gomorrn. Eller goddag eller vad en än säger klockan 11 en fredag. Idag är det äntligen soligt!! Så Paulina kommer hit om en stund och så ska vi lägga oss nedanför mitt och sola på gräset. För lata för att cykla till Kalmarsundsparken. Men bada gör vi ju inte ändå, haha. 
 
Sov så himla konstigt inatt, jag kunde knappt somna igår trots att jag hade tagit min medicin, inte ens när jag hade lyssnat på min mindfulness-app blev jag trött. Så jag spelade Candycrush, kollade Pinterest och försökte koppla bort. Men jag var både arg och ledsen och frustrerad.
 
Jag vet inte hur insatta ni är, men Adam Tensta gjorde igår (det var väl igårmorse?) en så jävla bra grej när han gick ut ur TV4-studion efter att han hade ifrågasatt deras val att ha med en person med rasistiska åsikter i ett program, trots att de har nollrasism som paroll. Och trots att Tensta var trevlig, till och med bad om ursäkt på förhand till programledarna, så blev han avbruten och jag tycker det var så jävla rätt att han bara gick. Att sätta ner foten på det sättet i TV är både modigt, vettigt och svinbra gjort. Tänk vad många vars hjärtan började bulta lite hårdare av tacksamhet och känslan av att någon äntligen vågar säga ifrån. Ändå läser jag så mycket kommentarer, mestadels på Facebook för det är ju där de hänger, smygrasisterna, som tycker att det han gjorde var löjligt, som inte ens vill vara medvetna om den strukturella rasismen som finns i Sverige och som dessutom kränker ner på honom för att han inte är en "så stor artist". Detta säger en alltså till någon som varit förband till bl.a. Rihanna och Jay-Z?? Alltså? Hur tänker en där? Och VAD HAR DET ENS MED SAKEN ATT GÖRA.
 
Så ja jag var arg. Jag ÄR arg. För alla de ignoranta idioterna som är homofober, rasister, sexister, kvinnohatare och helt enkelt inte ser människors lika värde. Helt ovilliga att lära sig, helt ovilliga att vara öppensinnade, helt ovilliga att ens ta en konstruktiv vettig diskussion. Jag såg tjejer i min egen ålder försöka förklara för snubbar på 40+ i kommentarsfälten vad ett sånt här statement kan betyda, vad rasismen gör i Sverige, att vita män inte har tolkningsföreträde, men istället för att föra diskussionen framåt på ett bra sätt började snubbarna med personangrepp. Såklart. För är en rasist är en också oftast kvinnohatare och allt annat som kan rucka ens egen höga position i samhället. Och jag blir bara så jävla less. 
 
Nog om det. Ska prata sönder Paulinas öron om det här idag istället. Skönt att vara ledig i tre dagar nu i alla falll! Puss.
Från hjärtat, Jules | | Kommentera |
Upp