En vårig liten lista

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Förra våren jobbade jag på Drivhuset, var nykär och spenderade nästan varje ledig stund med Emelie. Tydligen var vi också på Sjösjukan en sväng - tror det var efter Simons födelsedagsfest. Hängde också på Krögers under P3 Älskar, tog hand om en katt som hade kastrerats och åkte till Halmstad med Emelie och Elin för att se Linnea Henriksson. 

 Har våren börjat som du tänkt dig?
EH NEJ. Det snöade häromdagen och därför ligger det fortfarande snö på marken. Det är kallt ute och kallt inomhus också. Däremot har det ändå börjat ganska bra på andra sätt såklart. Har hittat tillbaka till en bästa vän, hittat på fina saker med Emelie, jobbat med roliga grejer. 

Hur hoppas du att våren blir i år?
Varm, fylld av Mumford & Sons, och som om ett ton gråa kalla tunga stenar lyfts från axlarna. Hoppas på mycket sol i ögonen, bara ben så fort som möjligt, nysopade gator fria från grus och spontanitet. 

Vad är dina planer för våren?
Jag och Emelie ska till Hamburg om drygt två veckor, det blir mysigt! I övrigt hoppas jag på att få jobba mer än vad jag gör just nu pga behöver cash. Sedan ska vi förhoppningsvis åka till Göteborg och se Silvana i maj!! Dröm. Hoppas också det blir en ny tatuering innan sommaren kommer.  

Vad är det bästa med våren?
JAG ÄLSKAR VÅREN. Inte riktigt lika mycket som sommaren but still. Älskar lättnaden som infinner sig när en inser att nu, nu är det över. Nu får vi inte vinter på ett halvår igen. Älskar att sitta ute i solen, älskar vårpromenader, älskar att börja göra upp planer för sommaren. 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Min skinnjacka och min jeansjacka. Lätt. 

Bästa vårstället?
UTESERVERING. Antingen Espresso House eller Krögers, beroende på vad en är i the mood for så att säga. 

Vad ska du köpa inför våren?
Behöver verkligen ett par nya sneakers. Sedan har jag beställt en ny vårjacka men H&M har inte ens börjat packa mitt himla paket än trots att det var TIO dagar sen jag beställde. 
 
Vad kommer du att äta i vår?
Tror att det vanligaste för mig under våren är att jag börjar äta kall mat? Typ sallader och sånt gott. Men mitt säkraste vårtecken är att jag övergår till frapinos istället för chailatte på Espresso House.

Vad är det första våriga du ska göra?
Ha på mig jeansjacka utan att frysa. 
 
 Vad ser du fram emot mest?
Att livet ska reda upp sig lite, ärligt talat. Lever fortfarande i en backlash från Queens of Kalmar, där jag inte har hunnit återhämta mig, samtidigt som jag panikar över min ekonomi och andra ångestmoln som plötsligt har börjat dyka upp som en full storm igen. 

Har du redan några sommarplaner?
JA! Jag och Emelie ska på Beyoncé och JAY Z i juni. Sedan fyller jag år i juli och då brukar jag alltid försöka hitta på något roligt för att minska min åldersnoja. Sedan ska vi på STATEMENT i slutet på augusti också! Bästa. 
 
Jules, Listor | | En kommentar |

Sånt jag skrattar åt PT. II

HEJ! Ett inlägg kommer lastat med grejer jag tycker är roliga. Vill ni läsa ett annat liknande inlägg så finns det här. Hoppas ni också tycker det är kul. Hejdå. 
 
Fandom, Jules, Listor | | Kommentera |

Påskhelgen

Gomorron. Det är fortfarande påsk och således borde det fortfarande vara påskledigt, men jag drar igång dans med dialog på Mötesplatsen i Nybro idag så jag ska jobba i eftermiddag. Känns ändå kul, men lite nervöst. Har såklart en dansledare med mig då jag inte är SÅ duktig på att dansa men ska hålla i dialogdelen med tjejerna som deltar. 
 
Men påskhelgen har varit fin, om än inte särskilt påsk-ig. Inget jag lider av dock. I torsdags började dock dagen med en ÄGGJAKT i Kalmar där jag och Emelie hittade inte ett utan två påskägg!! Det är Clarion Hotell som hade påskäggsjakt i år igen och förra året hittade vi inte ett enda ägg och blev så besvikna, haha. Men i år hade vi en bättre strategi faktiskt. Så vid 7 på morgonen for vi hem, nöjda med vår fångst. 
 
På kvällen var det avtackning med projektgruppen för Queens of Kalmar, så då samlades vi hos Alexandra för tacos och bubbel. Själv drack jag inte en droppe alkohol vilket jag var sjukt tacksam för när jag skulle köra hem på kvällen och det hade fucking snöat. BLÄ. I fredags tog jag och Emelie en promenad till konstmuséet för att se utställningen GIRLS GIRLS GIRLS och Sleeping Beauty. Vi kom överens om att de var fina och coola och allt det där men att vi båda två hellre går till någon slags historisk utställning. Inte lika abstrakt. Sedan promenerade vi hem igen och handlade på Maxi däremellan, varpå vi sedan spenderade resten av dagen hemma. Jag lagade en ny rätt med kokosris och lax, blev väldigt gott! Och så tittade vi på Grey's Anatomy och Modern Family. I lördags gick vi upp tidigt, gjorde varm choklad och matsäck, sedan tog vi bilen till Öland. Vi åkte upp till Sandvik/Jordhamn där vi drack vår choklad i bilen och spejade ut mot Blå Jungfrun. På vägen tillbaka köpte vi fika på Köpingsvik konditori, körde in i Borgholm en sväng och stannade till vid Borgholms slottsruin. Sedan åkte vi till mammas och Carls stugor där de höll på och jobba för att bjussa på fika. Efter det for vi hem. Himla fin dag. Avrundade den med mat från Max och en syster som kom på besök. 
 
Igår var Emelie hos sin nya sköthäst och jag låg som en ångestklump på soffan halva dagen och ville bara gråta. Vet knappt varför, mer än allt plötsligt blev för mycket. När Emelie kom hem satte vi ihop vår nya hurts och sedan gjorde jag toast till middag. För det får en göra när en inte orkar laga riktig mat. 
 
Jules | | Kommentera |
Upp