And in the end you're still my friend, at least we did intend for us to work

Tenta imorgon. Försöker att inte vara nervös, för jag vet att jag har gjort mitt bästa i den här delkursen. Jag har verkligen gett allt jag kunnat ge. Suttit och tragglat, slängt böckerna i väggen för att sen börja om, suttit på fredagskvällar, lördagmorgnar, onsdagkvällar. Suttit och läst om debet och kredit istället för att gå ut och dansa, istället för att dricka vin. Jag har verkligen försökt. Och räcker inte det, ja då får jag väl ändra strategi till nästa gång. 
 
Idag har jag pluggat det sista med Louise, vi har gått igenom budgetering en sista gång, och interima poster och annat bajs rent ut sagt. Sen gick vi till Maxi och handlade mumsigheter, och ikväll har vi varit hemma hos henne och druckit té med tända ljus och pratat om livet. Hon är så fin, min Louise. Så himla bra och fin. Tänk om någon hade sagt till mig förra sommaren att jag skulle träffa henne. Hon är så öppen, varmhjärtad och klok. Hjärta.
 
Snart ska jag försöka sova, ska ju upp tidigt imorgon. Hoppas att tentan inte tar de fem timmar som är avsatta, skulle vara skönt att känna att en är lite ledig för en gångs skull. Ska ringa viktiga samtal, städa min lägenhet och rensa lite i hjärtat och hjärnan. Skriva, med andra ord. 
 
Puss. 

Jules | | Kommentera |
Upp