En uppdatering från flytten

Jag har landat. Kan en väl säga. I fredags kom jag fram till Karlstad strax innan 17 och blev mött av en väldigt fin pojkvän på stationen. Vi traskade hemåt med ett stopp för att handla lite städgrejer och lite mat, för att sedan gå till vår nya lägga. 
 
Hela helgen har sedan bestått av flyttkaos. Ett väldigt bra flyttkaos dock. 
 
Anton tog emot leverans från både Maxi och Ikea i fredags så vi har både haft mat och möbler hemma från start. Han hade självklart börjat packa upp en hel del med jag med mina system och min struktur har såklart flyttat om lite grejer. Sedan var städningen minst sagt undermålig och för att kunna packa upp har jag fått städa om alla köksskåp, men det är vad det är. Förhoppningsvis får vi hjälp i veckan med resten. 
 
Vi har i alla fall fått ihop vår bokhylla, vår nya tv-bänk, vårt köksbord och vår schäslong!!! Imorgon kommer Antons pappa hit från Västerås för att hjälpa oss att ta ett varv till på Ikea och hämta möbler och andra saker från A:s lägga. Då får vi en soffa, fler mattor, ett skrivbord, en lång hylla till hallen och lite annat smått och gott såklart. Så mysigt. Det här är så roligt!!! 
 
Fast idag är jag trött. Vi har kört på hela helgen verkligen och dessförinnan körde jag ju på med flyttstädningen i min lägenhet och så en hel dag på tåg på det OCH en födelsedagsfest i lördagskväll. Idag har vi tvättat, burit upp grejer till förrådet och tagit ner all wellpapp till soprummet och därefter känt oss lite halvklara - eller åtminstone så pass klara med de viktigaste sakerna att jag har kunnat slappna av, så då har också tröttheten och lite huvudvärk smällt till. 
 
På torsdag börjar ju Unleash the power within vid 16.30 så då vill vi känna oss redo för det vilket för mig innebär att 1. all teknik ska funka, 2. vi ska ha tillräckligt med mat och snacks hemma, 3. det ska vara städat och fint i mångt och mycket alla rum. 
 
Men så kul det kommer bli! 
 
Efter det har vi en vecka på oss att röja Antons lägenhet aka flyttstäda den vilket förhoppningsvis inte tar mer än en dag med hänsyn till hur liten den är, sedan åker vi till Hjortnäs. Det blir semester i semestern. Eller ah, i sjukskrivningen för min del. Mysigt blir det i alla fall. 
 
Det var min update för nu. Vi hörs snart igen. Puss puss darlings. 
 
Jules | | Kommentera |
Upp