I don't need no money as long as I can feel the beat

Hallå. Jag är trött. Igår hade jag en så himla bra dag, även om den startade med att jag och Louise blev arga för att vår handledare hade GLÖMT BORT vår handledning. Ah well. Vi ska träffa henne idag istället. Vi åkte i alla fall hem till mig direkt efter det och pluggade ett par timmar, fick ganska mycket gjort. Det stora problemet just nu är att vi har analyserat en halv film och ska analysera två och en halv till, men vi är redan uppe i 45 sidor. Eh, det går bra nu. Vi har fått höra att 55 sidor är max, så vi måste smöra för vår handledare nu, haha. När plugget var klart igår kom Alex över på middag och sedan somnade jag gott runt tolv eller så. 
 
Idag har jag pluggat med Lojs igen, och tvättat. Vid 15.30 har vi handledning, vilket gör att jag just nu är väldigt rastlös då jag helst vill åka dit och ha det gjort på en gång. Efter handledningen idag ska jag jobba, sen får jag se om jag tar en promenad (såvida det inte börjar hagla och spöregna igen), annars ska jag bara ligga i min säng och äta glass typ. 
 
Min tatuering har ännu inte börjat klia, men öm är den i alla fall. Det jobbigaste är att låret är så jävla kladdigt hela tiden, hah. Nu får jag låta bli att ha jeans i nästan en månad till. Well, vad gör en inte för tatueringar. 
 
FÖR ÖVRIGT: den här låten. På repeat. 
 
Att lyssna på, Jules | | Kommentera |
Upp