Längt och fika och Glee

Hejhej. Det är tisdag och det har regnat hela dagen. Efter jobbet idag ska jag träffa Isabell på en fika vilket ska bli jättemysigt pga har inte hängt med na på alldeles för länge. Helgen försvann genom grillkväll hos pappsen med mina syskon och en Lojs på besök från lördag till söndag. Vi hängde lite i Kalmarsundsparken, åt tacos, tittade på Clueless och pratade massor. Söndagen startade vi med banankokosplättar och sedan chillade jag hemma resten av dagen när hon hade begett sig igen, jag var helt slut och behövde ladda batterierna inför veckan kände jag. Spelade lite The Sims 4 vilket jag tyvärr blev besviken på (???) och kollade på Glee. 
 
Igår var jag på akupunktur och mådde bajs efteråt, var helt illamående och supertrött men lyckades åtminstone tvinga i mig lite tacosrester och ett stort glas med resorb när jag kom hem för att må lite bättre. Piggnade till och började packa lite inför Karlstad, tvätta, diska och fixa annat smått där hemma. Idag ska jag som sagt träffa Isabell och sedan hämta ut ett paket som eventuellt innehåller både skor och kläder från Asos som jag är osäker på om jag ens får med mig hem på cykeln. Ska även fortsätta läsa Folk med ångest men förhoppningsvis inte så pass länge att sömnen blir lidande för det blev den minsann inatt. 
 
Onsdagkväll ska ägnas åt städning och packning för på torsdag tar jag tåget vid 04.59 på morgonen. Värt. Kommer åtminstone definitivt kännas värt det när jag träffar A när jag väl är framme. Gu längtar så mkt orkar ej. 
 
Och just det, häromdagen la jag i rosa slingor i någon slags ombre pga min frisör hade inte tid förrän i september och jag var trött på burret som ska föreställa mitt hår. Det blev fint. 
 
Jules | | Kommentera |
Upp