Garden party och längtan och fina kramar

Vilken helg. I fredags började jag jobba med GP:t klockan 12 på dagen tillsammans med Maggie och ett par andra i styrelsen, både på Cårhuset och på Lindö. Från 14 och framåt lämnade vi inte Lindö på tolv timmar. Jag satt i entrén i kanske fem timmar och resten av tiden gick jag mest runt och kollade så att alla hade det bra, hälsade på kompisar, kramades och pratade. Hjälpte till där det behövdes och så. Efter stängning grovstädade vi lite, rev kravallstängsel och sådär, sedan kom jag hem strax efter två och slocknade rätt fort. I lördags åkte jag och Julia och hämtade Kongas för att ta oss iväg och handla inför kvällen, sedan var vi på Lindö igen med halva styrelsen och förberedde för öppning. Vid fem åkte jag hem, pratade med min man, tog en lååååång dusch och sedan cyklade jag till Humanus förfest och hängde med frugan och de andra blådårarna. Väl på Garden partyt (woho jag var ledig!!) sprang jag mest runt med Anton och pratade med folk, letade efter folk, dansade, shottade osv. Så himla härlig kväll, att kunna vara utomhus och dansa med alla mina favoriter kan vara det bästa som finns. Dock var inte Bob där, men jag och Anton for hem till honom igårkväll när jag hade varit på Lindö på dagen för styrelseträff och lite rivning av hela kalaset. Han har varit sjuk så vi var där och kollade läget, kramades och pratade. 
 
Idag sov jag ut tills Tomas ringde och väckte mig, sedan har jag druckit massa kaffe, städat lite och duschat. Inte mycket mer. Har sån himla ångest idag och vet inte alls varför. Skulle egentligen hjälpt till på Cårhuset idag också men nu har min rygg sagt ifrån igen så kände att det var bäst att vila idag. Det får bli nya tag imorgon, då har jag också höstens allra första föreläsning!! Är så himla pepp! 
 
Nu vill jag mest prata med Tomas igen men det är natt i LA och jag har lovat att inte väcka honom förrän tio för han var uppe och pratade med mig till klockan tre, haha. På lördag kommer han äntligen hem igen och jag längtar sönder. 
Jules | | Kommentera |
Upp