Måndag

Det känns inte som sommar, alls. Det är grått och mulet och för kallt för att gå barbent trots att det snart är juli. Jag har haft en ledig helg. I fredags efter jobbet följde jag med Maggie ner på stan till Oleary's. Jag körde bil så drack bara vatten men det var skönt att komma ut och göra något. I lördags träffade jag äntligen Paulina igen! Hon har varit i USA sen i april så det var så himla gosigt att få krama om henne igen. Vi tog en fika med Blondie på hennes split och sedan for jag mot Maggie för att skaffa mat åt na eftersom hon blivit satt på att jobba natt. Sedan åkte jag hem och käkade godis, tittade på Orange is the new black och saknade Tomas. 
 
Idag ska jag jobba, jag trodde att jag skulle jobba stängning men kollade schemat för säkerhets skull och ska bara vara där mellan 13-17, så skönt! Då hinner jag göra något ikväll. Typ träna, kanske. Eller ta en promenad. Igår tog jag en långpromenad medan tvätten var på tork, så himla skönt!! Och så storstädade jag min lägenhet. Så nu behöver jag i alla fall inte göra det på.. några dagar, haha. 
 
På söndag fyller jag 23. Känns knäppt. När jag var 16-17 tänkte jag liksom att man skulle ha ordning på livet när man är 23? Det känns inte alls som att man har det? Hahah, jag vet inte. Ah well, nu ska jag göra mig i ordning och äta lite mellis! Puss.
 
Jules | | Kommentera |
Upp