You've been talking with your fist, we didn't raise you up like this, now did we

Hejhej. Igårkväll var jag smart och gick och la mig i tid (eftersom jag hade vaknat vid kvart i sex var det inte ens svårt att somna), och tänkte vara ännu smartare genom att gå upp i tid idag och på något sätt *vända dygnet rätt och vara en morgonmänniska*. Ställde således klockan på halv åtta, för att ha en lugn morgon där jag kunde ta en lång dusch, äta frukost, dricka mycket kaffe, lyssna på mysig musik, kanske läsa lite. När jag vaknade? Tio i elva. Hade stängt av alarmet och fick studsa upp ur sängen och in i duschen, stressminka mig, äta frukost och cykla till jobbet. Ah well. På väg till jobbet såg jag även en lastbil som fastnat under bron vid Skälby, det var kul. Vet ej hur det löste sig men den var borta när jag cyklade hem i alla fall, haha. Jobbet var kul, inte så mycket att göra idag kundmässigt men däremot mycket att packa upp osv. Helt slut i fötterna efteråt också såklart, men då tog jag en kaffe på Espresso House (var annars) med David. Kom hem för drygt en timme sedan och har sedan dess suttit vid mitt köksbord och bara stirrat. Helt slut i huvudet. Nu har jag dock bänkat mig i sängen med kvällsmat istället.
 
Mitt liv är varken särskilt roligt eller särskilt händelserikt just nu. Men att dricka kaffe med gamla kompisar, jobba lite, sova lite (mycket), titta på serier och bara andas är jävligt skönt efter en lång lite halvt kaosig vår. 
 
DOCK har jag lite musiktips till den som också tycker om att lyssna på mysig halvdeppig musik på morgonen/kvällen, när hjärnan är lite mos. Here it goes: 
 
Fix you - Jesse Daniel Smith
Okej jag tycker egentligen inte om covers på såhär kända och bra låtar men den här är faktiskt fin.
 
When you love someone - James TW  
Önskar jag hade fått höra den här låten som litet skilsmässobarn men den är fin nu också.
 
Snaps - Lee DeWyze 
You’re so scared, but trust me I’m well aware, how easily a paper heart can tear. Your alone honey don’t be afraid, because its hard to see the world when everything is gray.
 
Att lyssna på, Jules | | Kommentera |
Upp