Carry on

Här sitter jag och gör ingenting alls. Kom knappt upp imorse och känner mig inte piggare nu, trots sömn, kaffe och frukost. Ska i alla fall umgås med min fruga snart och därefter ska vi till Cåris för att pynta inför Halloween. Imorgon blir det jobb på Cårhuset, jag misstänkte att jag skulle behöva hoppa in så jag kände att det var lika bra att skriva upp sig på att jobba. Men det kommer bli svinkul då vi är ett så härligt gäng som ska jobba + att jag ska få stå i baren med frugan. Woho. 
 
Hade en sån himla panikångestattack/flashback i förrgår. Allt känns så hopplöst när jag får det, både innan, under och efter. Så det sitter väl kvar i kroppen nu och gör mig ännu tröttare än vanligt. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra för att ta mig framåt. Det känns som att jag försöker så mycket och ändå vet att jag borde försöka ännu mer, men jag orkar ju inte. Jag skriver i min bok varje kväll, om saker jag känt mig stark & bra genom, och saker jag är tacksam för. Jag försöker göra mina ryggövningar. Jag låter bli att dricka alkohol så mycket jag kan, även om jag ibland bara vill släppa allt för en kväll och gå bananas, då jag vet att det stjälper i längden. Men jag vet inte vad jag ska göra mer, för orken finns inte där. Och det är inte så konstigt att jag är orkeslös när det känns som att jag aldrig kommer framåt. Jag står bara och stampar. Jag vet inte, det är så jävla komplext. Behöver väl bara skriva av mig. 
 
Nu ska jag slänga på lite smink på mitt trötta ansikte, dricka mer kaffe, göra lunch åt mig & Maggie och sedan kicka igång den här dagen. Puss.
Från hjärtat, Jules | | Kommentera |
Upp