And we swore on that night we’d be friends til we die

Hej hallå tjena. Jag var så himla trött idag på jobbet runt halv fyra-snåret men nu är jag plötsligt jättepigg igen. Hade ett möte strax efter 17 så kom nyss hem efter en ovanligt lång dag men därför förtjänar jag eventuellt lite sovmorgon imorgon och den tanken gör mig typ varm i hjärtat, haha. Har lite att fixa med ikväll så det är lika bra (typ viktiga saker som att tvätta alla mina sminkborstar, diska och eventuellt beställa saker från internet). 

Idag har jag sagt upp min lägenhet för om drygt en månad flyttar jag till en lägenhet mycket närmre stan. Så jävla skönt, är så lättad. Nu ska jag bara bedriva projektet att packa ner och rensa mitt liv men ser konstigt nog framemot detta. Kanske för att jag älskar att rensa saker men också för att jag får en chans att ha ännu mer struktur i nya lägenheten? Jag är lite knäpp på det sättet japp. 

Imorgon har jag bokat in en egenkväll i min kalender. Jag ska således, efter jobbet, inte göra något annat än precis exakt det jag känner för. Typ kolla serier och äta godis, förmodligen. Har börjat inse att jag i princip måste boka in sådana kvällar, annars blir det som det har blivit några veckor på senaste då jag är uppbokad på något varje kväll. Om det så är en tvättid, ett möte eller att träffa en kompis så snor det ändå lite energi från mig och utan några kvällar på egen hand så hinner jag inte ladda upp batterierna. 

Well det får vara dagens words of wisdom från mitt håll: om du är introvert på något plan, se till att rå om dig själv och ladda dina batterier! Superviktigt. 

Tacohej. 

Jules | | Kommentera |
Upp