Sjukan och älskade lilla dansgolvet på Stars

Uuuuh ingen förstår hur dåligt jag mår. Somnade fan inte förrän vid sex imorse, så jag klev ur sängen runt halv tre idag tror jag. Har sedan dess fått i mig lite mat, nästan en hel flaska cola och glass. Har även åtmistone tagit en dusch, diskat, bytt lakan i sängen och gått ut med soporna. Så att dagen är ju inte helt waste ändå, haha. MEN jag hade en så himla bra kväll igår! Jag och Lojs var hemma hos henne och delade på en flaska rött (supergooooott), varefter vi tog oss in till stan. Äntrade sjukan strax innan tio, där vi dansade på borden som vanligt, lyssnade på trubaduren och skreksjöng lite, dansade lite till, drack cider, hade det bra. Vid tolv eller så gick jag till Stars för att möta upp Bob & Gimli och Lojs gjorde det smarta (?) draget att ej följa med. Men jag fick dansa! Jag fick dansa järnet! Så himla underbart. Jag fortsatte även mitt och Lojs mission för kvällen: att krossa patriarkatet. Vi har gärna det som mission ungefär varje gång vi träffar människor. Det behövs ju. 
 
När jag hade dansat mig svettig och var ganska slut och ganska hungrig sällskapde Bob mig hemåt, för att laga mat. Jag vet inte varför jag tyckte att det var en bra idé att laga mat klockan fyra på morgonen men ja. Han begav sig hemåt efter det och jag slockande ganska fort. 
 
Nu ska jag fan ha en vit månad. Inte för att jag har varit så himla bakis idag och inte ens för att min bakisångest är särskilt svår att hantera idag, men för att mitt huvud är luddigt och mina veckor blir fucked up. Jag har ju knappt någon koll på någonting fram till tre dagar efter att jag drack. Kommer alltså vara människa på tisdag igen. Imorgon ska jag på alkoholutbildning hela dagen och efter det ska jag jobba dock, så bara att bita ihop. Puss!
 
Jules, Vin och dans | | Kommentera |
Upp