MITT MUSIKÅR 2017

Förra året, när Spotify inte tillhandahöll den här lelle tjänsten, så gjorde det på riktigt ont i hjärtat. Men här är i alla fall mitt inlägg för musiken 2014 och här är mitt inlägg för musiken 2015.
 
Men nu! Nu går vi till musiken 2017. Jag har lyssnat på musik i drygt 52.000 minuter vilket i runda slängar blir drygt 30 dagar. Vet inte alls om detta är mycket eller lite? Dock är det lite om jag jämför med hur mycket jag lyssnade under 2015! 
 
Min favoritgenre är tydligen pop. Detta visar Spotify mig varje gång och jag blir typ lite kränkt? Känner mig inte alls så kommersiell i min musiksmak. Men är kanske inte så unik som jag vill tro. 
 
Mina favoritartister är i alla fall Mumford & Sons (skräll va), Thomas Stenström, Ron Pope, Beyoncé och Passenger. Inte så förvånande ändå. Eller jo, Thomas Stenström borde egentligen inte kvala in men det beror väl på att han släppte nytt. Ron Pope har varit i toppen tidigare år också och Beyoncé är ju en queen. 
 
Mina favoritlåtar är lite otippade. Åtminstone Now and later och Poison? Vet ej vad som hände där. De andra kan jag lätt stå för att jag har lyssnat EN HEL DEL på. 
 
Kul att jag har utforskat så många genrer känner jag! Och så många olika artister också för den delen. Mitt musiklyssnande har börjat gå tillbaka lite lite grann till att falla för en artist eller ett band och bara nöta, så som jag lyssnade på musik när jag var i tonåren. Men tydligen lyckas jag blanda upp det med nya låtar också!
 
Haha, jag är ändå stolt att jag lyckades gissa rätt på favoritlåten då det var två olika Mumford & Sons-låtar att gissa mellan (och en tredje låt som jag uteslöt på en gång). Vad är för övrigt Dance Pop, Swedish Idol Pop och Post-teen Pop? Jag har ingen koll. Men jag måste nog börja lyssna lite mer på mina hiphop och rnb-listor hörni. 
 
Skrattade högt när denna dök upp. Att byta låt innan den är slut är det jag gör bäst. 
 
Det var det! I min kategori "Att lyssna på" kan ni läsa mer om min musik! HEJDÅ.
 
Att lyssna på, Jules | |
Upp