QUEENS

Hej hopp. Det är tisdag och jag har precis ätit lunch. Blev plötsligt väldigt sömnig så vet inte om jag ska gå och lägga mig på soffan en sväng eller om jag ska fortsätta tvinga mig själv att läsa. Jag jobbar med min D-uppsats, som vanligt, tänkte jag nästan säga. Men det är väl i princip så för tillfället! Min handledning i torsdags mynnade ut i att jag behöver tänka om kring ämne/frågeställning plus skapa ett bättre teoretiskt ramverk som "trattar" ner ämnet plus skriva mer om tidigare forskning. Jag har inte helt uppfattat upplägget tidigare om jag ska vara ärlig, kanske för att det har känts för mastigt att ta in eller kanske för att instruktionerna har varit otydliga eller kanske för att jag inte har skrivit en D-uppsats tidigare. Hur eller hur har jag nu svängt om och ska därför skriva om hur hälsa porträtteras hos fitness-influencers på Instagram. Superintressant ämne, där jag får skriva om både kroppsideal och influencers. Ska skriva ihop ett kortare slags utkast bara för att sedan skicka in till min handledare så han godkänner det. Innan jag gör för mycket liksom. 
 
I söndags åkte Emelie hem till Stockholm igen eftersom hon blivit frisk(are). Igår tatuerade jag mig men har inte haft möjlighet att ta några ordentliga bilder för det var svårare än jag trodde att ta en bild på sin egna underarms översida. Idag lämnade jag in vår bil på lagning och gick sedan hem därifrån i snöregnet och fick sedan ett samtal om att det kommer kosta nästan 5000 kr. Det är så kul att va vuxen. 
 
IMORGON ska jag och Alexandra föreläsa, ännu en gång om hur det är att leva i en porrkultur. Kika in på queensofkalmar.se för att se hela schemat för festivalveckan eller för att anmäla dig till föreläsningen. Superviktigt ämne för dig som har barn, vill ha barn eller är i närheten av barn(!!!) då vi pratar om pornografins inverkan på ungas sexualitet. Och på fredag är jag med under deras event BarTalks där de intervjuar goda förebilder och inspiratörer med lokal anknytning. Jag ska alltså samtala från "scenen" om sexuellt våld osv! Mycket spännande. 
 
Avrundar veckan med att gå på Guldfesten där jag och Alexandra är nominerade till Omtankepriset som det skulle vara SÅ kul att vinna. Skulle vara sånt bevis och kvitto på vad vi har åstadkommit, hur mycket människor uppskattar vårt arbete. Men är såklart glad för nomineringen också. <3 HOPPAS bara att jag hinner få hem mitt paket med diverse klädesplagg så jag har något att ha på mig. Paniken. Efter Guldfesten blir det GRL PWR CLB vilket också blir fett. Kom dit å dansa med oss! Puss.
 
Jules | |
Upp