Though she be but little, she is fierce

Jag hade verkligen en bajsvecka förra veckan. Kan inte ens gå in på allting kring varför men det var mycket som var jobbigt helt enkelt. Avrundade dessutom veckan med att kliva i en äcklig kattspya under söndag dag. Blev så arg att jag storstädade hela lägenheten trots en smärre bakfylla. 
 
Igår försökte jag plugga men det gick inte alls bra. Hör min psykologs ord i huvudet om att jag undviker plugget när det blir för jobbigt och får så dåligt samvete. Vet inte om jag undviker eller om jag bara låter bli för att jag egentligen inte behöver vara stressad. Mina kommande deadlines känns ändå under kontroll. Men idag ska jag åtminstone gå till UB och plugga där istället, för jag vet att det är lättare att smita ifrån plugget eller börja göra annat när jag sitter hemma. 
 
Jag och Emelie avslutade gårdagen med att slå in julklappar och sedan titta på Musikhjälpen och äta chips. Somnade ganska tidigt men drömde så äckliga mardrömmar inatt att det fortfarande kryper i kroppen. Kan säga såhär: det var en kombination av förra årets tema i Musikhjälpen och projektet kring pornografi som jag och Alexandra jobbar på just nu. Och ett avskilt hus med en stor jävla källare och ingen täckning, där jag och flera andra blev instängda. Härligt. Vaknade helt kallsvettig. 
 
I övrigt önskar jag att jag var lite längre, lite större, lite starkare, för i lördags när vi var på Sandra och såg Molly Sandén var det två snubbar som hånade mig och Emelie när vi pussades. Vet ju att våld löser noll problem men fan. Hur ska en annars bemöta två dudes som gör narr av en när en pussar sin flickvän? Be dem sätta sig ner och ha en diskussion med dem om varför vi också är tillåtna att visa vår kärlek öppet? Känns ju förnedrande. 
 
MEN NU, nu önskar jag att resten av veckan blir bra. Idag ska jag som sagt plugga och handla, imorgon ska jag och Emelie åka över till Öland på eftermiddagen för att göra julgodis med mamma och mina syskon. i helgen ska jag försöka att göra så lite som möjligt. Typ. Och på fredag ska jag äntligen gå till frissan (!!!). Glad.
 
Det var det. Hoppas ni mår bra. Puss.
 
Jules | |
Upp